2777
2789
عنوان

ترا خدا بگین گناه کردم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 62 پست
قارچ گرفته هر دکتری میره خوب نمیشه از همون سگ گرفته

چه قارچی گرفته ؟ سگ کچل قارچ داره؟ شما برو اسم قارچ و دارو هاشو بیار مقایسه کنیم ببینیم اصلا بیماری مشترک هست یا خیر!

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اونایی که دارن حق رو بهش میدن یک سری کاربر مذهبی که با وجود گربه و سگ مشکل دارن ....

خیر عزیز

ما با وجودشون مشکل نداریم؛بودن تو حیاطمونم خیلیم مواظبشون بودیم

ولی بعد یه مدت کل حیاط همیشه خدا کثیف بود چون غذارو تو کل حیاط میریختن

موقع زایمان بچه ش رو آورده بود تو خونه قایمکی،ما منتظر موندیم بزرگتر شه بعد بچه ش رو برداره بره ولی جای اون بچه ش تو خونه بوی تعفن میداد

هیچ کس با وجود اینا مشکل نداره ولی خب کمم اذیت ندارن

کاربری دست چندنفره✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر عزیزما با وجودشون مشکل نداریم؛بودن تو حیاطمونم خیلیم مواظبشون بودیمولی بعد یه مدت کل حیاط همیشه ...

شما چرا بهت برخورد؟

مگه تو این تاپیک نظر دادی؟که اومدی منو ریپلای میکنی؟

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

خیر عزیزما با وجودشون مشکل نداریم؛بودن تو حیاطمونم خیلیم مواظبشون بودیمولی بعد یه مدت کل حیاط همیشه ...

تو حیاط ما هم شبا تا صبح علاوه بر این که صدا میدادن مدام در خونه میزدن نمی‌گذاشتم بخوابی واقعا حیاط هم کثیف کرده بودن هر جیزی بهشون میدادی پخش میدادن حیاط واقعا کثیف شده بود شبا هم که نمی‌گذاشتم بخوابی 

تو حیاط ما هم شبا تا صبح علاوه بر این که صدا میدادن مدام در خونه میزدن نمی‌گذاشتم بخوابی واقعا حیاط ...

کاملا درکت میکنم

گربه تاحالا محل زندگیش خونه نبوده؛کاملا راحت واسه خودش جا پیدا میکنه

نمیگم بدرفتاری کن ولی عذاب وجدانم نداشته باش

همین حامیان افراطی حیوانات عین سگ آدمو گاز میگیرن؛ درکی ندارن از اینکه وقتی شرایط نگهداری از حیوون رو نداری و اذیت میشی ینی چی

کاربری دست چندنفره✌🏻

الان خواهر شما کچل شد؟ میگم خرافات یعنی همین دیگه هیچ نوع کچلی ربطی به بیماری نداره که انتقال پیدا ک ...

مگه اون بچه دست کرده باشه توی عن سگ یا باسنش که مریضی گرفته باشه. مریضی های مشترک و حیوان و انسان محدودن ، 

حیوون بیچاره رو اوره کردن.دلم واسه استارتر سوخت که گناه افکار ناقص خواهرشو گردن خودش اورد با این کارش 

خدا از قلب من خبر داره قصدم کمک بهشون بود نه چیز دیگه

تموم شدو رف همین درسته 

اینجا بدتر چارتا چیزم بت میگن اعصابت بیشتر خورد بشه

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
خواهرم بخاطر لباسای بچش میخواست به یه نفر بگه داخل گونی بزاره ببره شون گفتم گناه دارن اینجوری بهتره

عزیزم خودتو سرزنش نکن همینکه ناراحتی خدا بخشیدتت خداوند مهربان ترین و بخشنده ترینه یکی از اسم هاش غفاره یعنی بسیار آمرزنده 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
خدا میدونه اصلا نمیخواستم برن از خونه مون زورم نرسید تنها کاری تونستم در حق گریه ها کنم این بود ای خ ...

ببین حالا کاری که شده وای کلا زیاد حیوانات و ... رو زیاد ازار نده ولشون کن

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
کاملا درکت میکنمگربه تاحالا محل زندگیش خونه نبوده؛کاملا راحت واسه خودش جا پیدا میکنهنمیگم بدرفتاری ک ...

خودت چرا وسط تاپیک اومدی گیر دادی به من 😉

حالا ببین کی همچین شخصیتی داره🤣

خودت چرا وسط تاپیک اومدی گیر دادی به من 😉حالا ببین کی همچین شخصیتی داره🤣

حالا تو چرا ریپ میزنی😂😂😂😂

فحشو بنداز صاحبش برداره

من که دیگه روت ریپ نزدم وقتی دیدم ناراضی هستی😂😂

کاربری دست چندنفره✌🏻

حالا تو چرا ریپ میزنی😂😂😂😂فحشو بنداز صاحبش بردارهمن که دیگه روت ریپ نزدم وقتی دیدم ناراضی هستی😂� ...

شخصیت هرکسی از کامنت ها و توهینهایی که به نظرات دیگران میکنه مشخصه لازم نبود اینقدر واضح خودتو نشون بدی 😉 و خصوصیات اخلاقی خودت رو برای دیگران بیان کنی 

شخصیت هرکسی از کامنت ها و توهینهایی که به نظرات دیگران میکنه مشخصه لازم نبود اینقدر واضح خودتو نشون ...

بله مشخصه شخصیت هر کسو کامنتش نشون میده

همونطور که من اول با شما با لحن خوب صحبت کردم؛خودتو نشون دادی♥️

بعدیام رو شما ریپ نزدم که فشاری شدی♥️

کاربری دست چندنفره✌🏻