2777
2789
عنوان

ترا خدا بگین گناه کردم یا نه

615 بازدید | 62 پست

گربه تو حیاطمون 3 تا بچه کوچک داره بعد خواهرم میخواد لباسای بچش رو بند بزاره 

می‌ترسه بخاطر مامانش که یه موقع مریضی بگیره 

من برای اینکه کسی اذیتشون نکنه گرفتم با شیلنگ آب جاشون رو خیس کردم که برن 

بعد دو تا از بچه هاش تونستن با چندبار بالا پایین برن از رو دیوار اما یکیشون خیلی بچه حتی یکبار هم تلاش نکرد بره 

منم دیگه شیر آب قطع کردم و رفتم تو خونه بعد از چند روز برای همیشه حتی اون کوچکه رفت دلم براشون تنگ شده اما خواهرم میگه تو کاری نکردی که خودشون رفتن

اینم بگم اصلا خیسشون نکردم فقط جاشون رو خیس کردم که برن ولی نمیخواستم گناه کنم خیلی عذاب وجدان دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از قدیم گفتن بچه گربه 7 تا خونه عوض می کنه، ناراحت نباش این کار رو هم نمی کردید، می رفتن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه خواهرت هیچ گوزی نمیشه که اینجور واسه ش یه حیون رو آواره کردین.

حالا این گناهم کرده باشه دامن شما رو که نمیگیره این چه طرز حرف زدنه 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
کاش خواهرتون یکم به عواقب افکارش فکر کنه یادمون میره زمین برای همه موجوداته

بخاطر بچش 

گربه ها تمام حیاط اشغال کرده بودن شبا تا صبح به در حیاط میزدن از ترس مریضی وگرنه اونم قصدی نداشت 

یه رخت آویز بگیرین اولا 

دوما برمیگردن گربه ها 

سوما بله حیوان آزاری کردین 

زبون بسته ها گناه دارن 

چه میشه کرد وقتی شهرداری و بهداشت به فکر جمع کردن حیوانات نیستن 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد