2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست
مررررسی عزیزم.. عالی بود حرفات واقعا به دلم نشست👌👌 از پستت یه شات میگیرم با اجازت.. 🙏🙏ممنون

عزیزم خوشحالم که برات مفید بود

امیدوارم سال دیگه همین موقع در حالی که نی نی خودت تو بغلته در حال چک کردن نی نی سایت باشی😍🙏💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر کسیو دیدم ناباروری داشت  ولی به پذیرش رسید و استرشو کم کرد جایی که اصلا به بارداری فکر نم ...

دقیقا درسته به این میگن قانون رهایی یا بی‌خیالی تمام خواسته های ما همینجور ه تا وقتی میخوایم بدستشون نمیاریم وقتی بیخیال شدیم خود ب خود خودشون میان دنبالمون اگه گفتین علتش چیه ؟! علتش همون ارتعاشیع که شما ب هستی میدید بهتون گفتم هر چیزی ک ب هستی بدید هستی اونو با شدت بیشتری بهتون بر می‌گردونه وقتی عشق بدید عشق بیشتر وقتی نفرت بدید نفرت بیشتر حالا وقتی یه خواسته دارید شما چ ارتعاشی دارید ب هستی میدید ؟!؟! ارتعاش نیاز! ارتعاش نداشتن اون خواسته! خب می‌بینید ک در نهایت روز ب روز از خواستتون دورتر میشید چون هستی همون ارتعاش نیاز رو با شدت بیشتری بهتون بر میگردونه

عزیزم خوشحالم که برات مفید بود امیدوارم سال دیگه همین موقع در حالی که نی نی خودت تو بغلته در حال چک ...

وای چه دعای قشنگی   ، ممنونم ازت 🌹🌸 

ان شاالله هر حاجتی داری به خواست خدا بهش برسی عزیزم🙏🙏😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چجور عشقی که رفته جذب کنم پدرمادرش مخالف بودن چجور جذب کنم اونا راضی بشن بهم برسیم؟؟

شما خودتو از درون پاکسازی کن ببین چه علتی داره ک خونوادش ناراضی هستن همون علت بر میگرده ب باورهای شما مدام چهارتا مانترای پاکسازی رو ک توی پستای بالا گفتم تکرار کنید و با خودت بگو خدایا چه عاملی درون من درون هستی و بشریت وجود داره که باعث این اتفاقات شده من مسولیتشو برعهده میگیرم و طلب بخشش میکنم مدام توی ذهنتون به پدر و مادر عشقتون عشق بورزید اصلا پشت سرشون بدگویی نکن که واقعا انرژیش بر میگرده و بیشتر اونا مخالفت می‌کنن 

حفظ کردن حس خوب خیلی مهمه نه برای یه روز یا دو روز تا وقتی که برسی به خواستت باید حس عالیت رو تقوی ...

واقعا کلید حل تمام مشکلات ما حس و حال خوبه و رهایی اون چیزهایی که باعث ناراختیمون هستن وقتی به این مراحل برسی خود بخود اتفاقاتی که منتظرشون بودی و براشون تلاش میکردی جذب زندگیت میشن

من باورم مثبته و خیلی تلاش می کنم روی مدار مثبت هم باشم فقط این برام سوال بود  چون اون آدمایی ...

خب عزیزم این به باور اون آدما ربط داره اونها توی اون زمینه هایی که موفق هستن باوراشون درسته 

ببین مثلا اینو در نظر بگیر تا حالا دیدی خانواده ای م ثروتمندن خود ب خود شغلهای پر در آمد از هر راهی براشون پیش میاد از هر دری براشون پول میاد بعد یکی دیگه هی تلاش می‌کنه و هیچ اونیکه ثروتمنده می‌دونه پول چه چیز خوبیه حسش نسبت ب پول خوبه باورش اینه که پول دوست داشتنیه می‌تونه باهاش تفریح کنه همه بهش احترام بذارن اینا باورهای اونه و این آدم‌ها اصلا هیچ تلاشی برای پول نمیکنن در حقیقت پول خودش میاد میرع تو دستشون ولی اونی که ندارع مدام میگه تف ب این روزگار خدایا این چه اقبالیه من دارم شانس ندارم بسوزه دنیایی که مردمش بخاطر پول بهت احترام میذارن پول کثیفه پول چرک کف دسته حالا ببین باید تا جون داره بدوا دنبال پول حتی می تونی واقعا بری یبار آزمایش کنی در کنار دو گروه آدم هم ثروتمند هم ندار و بی پول اونوقت متوجه میشی چقدر باورعاشون نسبت به پول با هم فرق داره 

ی سوالی میپرسم شاید خنده دار باشه. من چند ساله از جن میترسم و از صبح تا شب ناخواسته بهشون فکر میکنم، ...

توی علم روانشناسی یه قانون هست که میگه وقتی یه آدم از یه چیزی می‌ترسه بایذ اون شخص رو با اون مسأله ای که نسبت بهش ترس داره روبرو کنی حالا شما چرا به جن فکر میکنی توی بچگی زیاد دنبال این قصه های جنی بودی نه ؟! من خودم که یادمه همینجور بودم الآنم اگه کسی جلوم اسم جن رو ببره دعواش میکنم و میگم اصلا اسمش رو نیار تا بهش فکر نکنم و ذهنمو درگیر نکنه شما هم همین کارو کن وقتی کسی از جن حرف زد سریع توی حرفش بپر و بحث رو عوض کن شبها تا فکرش اومد توی سرت یه آهنگ پلی کن نذار این فکر گوشه ذهنت یه جای ابدی بگیره این ترسها بعدها توی مسایل زندگی نمود پیدا میکنه

شما خودتو از درون پاکسازی کن ببین چه علتی داره ک خونوادش ناراضی هستن همون علت بر میگرده ب باورهای شم ...

اگه اون باورو نداشتیم چی یعنی از اول خودشون ناراضی بودن ؟ یعنی اون جملات بگم درونم پاکسازی میشه؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
وای خیلی ممنونم عزیزم.. 🙏🙏🌸 من از هواوپونوپونو معجزه دیدم واقعا 😍.. یه مدتی خیلی تکرار می کردمش ...

اینم یادت باشه هر اتفاقی که توی زندگی ما میفته بی دلیل نیست اون اتفاق میخواد یه درس به ما بده مادامی که ما اون عبرت و درس لازم رو ازون اتفاق نگیریم اون اتفاق مدام تکرار میشه همه مون این تجربه الگوهای تکراری رو تو زندگی داریم که میگیم چرا برای من همش این اتفاق تکرار میشه پس باید درس لازم رو از تفاقات زندگیمون بگیریم و به همه اتفاقات با عشق و بعنوان یک اتفاق سازنده نگاه کنیم 

اینم یادت باشه هر اتفاقی که توی زندگی ما میفته بی دلیل نیست اون اتفاق میخواد یه درس به ما بده مادامی ...

کاااملا درسته..

👌👌👌

خیلی خوبی..ممنون

خدا تو رو جلو راه من گذاشت که اینارو بهم بگی..

خدایا شکرت

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اینم یادت باشه هر اتفاقی که توی زندگی ما میفته بی دلیل نیست اون اتفاق میخواد یه درس به ما بده مادامی ...

خیلی خوب صحبت میکنی عزیزم یه سوال شما نامه به فرشتگان قبول دارید چیزی میدونید؟

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم