2777
2789
عنوان

مشهدیاااا سونویی که همراه راه بده

74 بازدید | 15 پست

سلام قشنگا خوبین؟برای سونوی ساک و همینطور قلب رفتم پیش دکتر اشکیانی ولی همراه راه نمیده..کجا راه میدن که همسرمم بیاد نی نیو ببینه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ولی خب اینی که کسی کنارت باشه حس بهتری داره..ویس گرفتم دفعه قبل از بس استرس داشتم دستام میلرزید ...

منم دلم داشت غش میرفت براش دکترمم یجور قربون صدقش میرفت دلم آب شد براش

هرچه هستم خدایم داند...
منم جایی که میرم راه میدن آقایون رو .ولی به خاطره کرونا دیگه نمیزارن ولی همه ی سونو ها  مانیتو ...

نه من تاحالا جاهای مختلف زیاد رفتم هیچ جا مانیتور بیرونی نداشته..هم پارسیان هم دکتر میترا نمیدونم فامیلش چی بود هم دکتر اشکیانی هم دکتر اسفندیاری..همه اتاقاشون جداست

نه من تاحالا جاهای مختلف زیاد رفتم هیچ جا مانیتور بیرونی نداشته..هم پارسیان هم دکتر میترا نمیدونم فا ...

واا مگه میشه

من چالوسم

همشون بیرون تی وی گذاشتن همراه میتونه ببینه

تازه همراهم قبول میکنن😕

🍁
تو احمد آباد و عارف پره مطب سونوگرافی هست... فک کنم دکتر فانی بود اسمش.. میزاشت

من که نمیخوام هرجایی برم..جایی که هم پزشکش مطمئن باشه هم همراه راه بده...وگرنه چیزی ک زیاده دکتر

من که نمیخوام هرجایی برم..جایی که هم پزشکش مطمئن باشه هم همراه راه بده...وگرنه چیزی ک زیاده دکتر

خب منظور منم همونه دیگه... اگه جای دولتی بری همراه نمیزارن... وقتی آزاد پول بدی همراهم میزارن... تو احمد آباد همه جاش آزاده

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️