2777
2789

این متنو من اتفاقی خوندم و بنظرم اومد لازمه اینجا پست بشه چون خیلی ها ممکنه ندونسته به شرایطشون دامن بزنن:

به محض آنکه یک مشکل شخصی یا یک چالش به ظاهر رنج‌آور از زندگی شخصی‌تان را در صفحه‌ی اینترنتی‌تان به صورت عمومی پست می‌کنید و توجه ده‌ها نفر را به آن مسئله جلب می‌کنید،

آن مشکل در زندگی‌تان صدها برابر برجسته‌تر و نیرومند‌تر می‌شود،

همچنین انعکاس و تاثیری منفی از انرژی آن مشکل که شما عنوانش کرده اید به سوی کسانی که توجه‌شان به مشکل شما جلب شده است ارسال می‌شود، و چون مسئولیت تمام و کمال انرژی‌هایتان با خودتان است.

بازتاب آن تاثیر منفی که بر دیگران گذاشته‌اید هم بعد‌ها مجددا به خودتان باز می‌گردد، حتی اگر تا آن زمان مشکلتان به کُل حل شده باشد.

www.KhodShenasi.info

ذره ای اعتقاد ندارم یک کوچولو درسته اونم کار خداس عزیزم ج ذب کیلو چند

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اصلا همون جذب بدون اراده خدا نمیشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شد؟؟؟یعنی تاپیک مثبت بزنیم؟؟؟

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....
خسروان صلاح مملکت خویش دانند زندگیتون توام با شادی و برکت و اگاهی در پناه خدا

ممنون   هم چنین 

خیلی بچه بودم کتابشو خریدم ولی کسی ک خدا داره جذب نیاز نداره

ببین هرکی،دنبال هرچی بره،همون براش  پیش میاد،وقتی غمگین باشی و ناامیذ،همش بدبیاری و ناامیدی برات پیش میاد،ولی وقتی شاد باشی،چیزای مثبت سر راهت قرار میگیرن

کی واسه شما تعریف کرده ک جذب با اراده خدا باهم در تضاد هستن؟

در تضاد نیست من جذب نمیکنم من به خدا توکل میکنم خدا مرا کافی ست  وقتی خدا یی دارم که میشه  بهش تکیه کرد  پس جذب چیه دیگه تلاش و توکل به خدا بسه برام 

ذره ای اعتقاد ندارم یک کوچولو درسته اونم کار خداس عزیزم ج ذب کیلو چند

عزیزم با توجه مطالعات زیادی که تو این زمینه داشتم و تجربه های زیادی هم کسب کردم میتونم بگم قانون جذب جدا از اراده خداوند نیس و چه کسی معتقد باشه و چه کسی نباشه در زندگیش اعمال میشه!!!

امام صادق هم میفرمایند وقتی خواسته ای از خداوند دارین طوری اون خواسته رو بیان کنین و با تمام وجود بخواین که انگاری الان خواسته شما در خانه شما مهیا شده هست! و این دقیقا همون قانون و فرمول جذبه یعنی تصور کردن رسیدن به خواسته با تمام وجود😊

موفق بتشید

ببین برای همه پیش میاد که گاهی سطح ارتعاششون پایین میاد یا ناراحتن یا هرچی 

خب در این مواقع صحبت کردن راجع بهش هم بهش دامن میزنه هم چون رو فرد شنونده تاثیر میذاره کارما داره

پس تا حد امکان باید با خدا راجع بهش صحبت کنید و اونو بنویسید بعد هم با رعایت احتیاط بسوزونینش ،و بعد دویاره ارتعاشتونو بالا ببرین با شکرگزاری و امثالهم 

یا اگر با کسی صحبت میکنید اون شخص باید قدرت اینو داشته باشه ک کمبود انرژی شما و خودشو جبران کنه و درنهایت تاثیر مثبتی ایجاد کنه 

چون گوینده در این حالت حکم یه انرژی خوار و داره و مث یه سیاه چاله انرژی شنونده رو هم جذب میکنه 

در حالت عادی هم باید اگاهانه صحبت کنید یا بنویسید از غر زدن و ناشکری و .....خودداری کنید چون در مدار همون ناخواسته ها قرار میگیرید و به زندگیتون دعوتشون میکنید