2777
2789
عنوان

کوچک شدن چشم

41016 بازدید | 18 پست

اغلب اوقات چشم چپم یکم جمع میشه کوچکترمیشه نامتقارن میشه متخصص جشم رفتم گفت مشکلی نداره بیناییت .حالا ممکنهذبه اعصاب مربوط شه یا بیماری خطرناکی باشه

وای وای الان دل و رودت از چشمت میاد بیرون 

)شوخی😂)

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراهردوچشمم افتادی زیادداره  ولی یکیش گاهی جمع میشه پلکش نمیوفته

سلام مشکلت رفع شد من یکی از چشمام فرورفته تر از اون یکیه دکترم زیاد رفتم واسه خشکی چشم گف سالمه فقط خشک شده ولی بی فایده بود چن ماه پیش دکترمو عوض کردم فهمیدم بلفاریت و انگلم دارم ولی گف خوب شه رو اندازه چشات تاثیری نداره میگف حساس شدی ولی مطمئنم قبلا نبود این جوری ماله اعصابت بود؟ چون من سرمم محکم به سرامیک کوبیده شده چن بار بعد اون این جوری شدم

میشه لطفا جوابمو بدی حالت چشام تغیر کرده هرچیم به دکترم میگم وتسش مهم نی میگه حساس شدی روشون ولی خودم قبلانمو یادمه همیشم این طوریه این تفاوت چشام ۳ سالو نیمه بعد ضربه سرم چن روز بعد اون چشم که جمع تر شده پلکش میپرید ممکنه عصبی باشه؟

میشه لطفا جوابمو بدی حالت چشام تغیر کرده هرچیم به دکترم میگم وتسش مهم نی میگه حساس شدی روشون ولی خود ...

منم همین مشکلودارم ولی به هرکی دوبارمتخصص چشم رفتم میگهذمشکلی نیس وقتی ازخودم عکس میگیرم متوجه تغییرش میشم.فک کنم بایددکتراعصاب بریم ولی راستش من میعرسم مریضی باشه جرات رفتن ندارم.چشم من کوچیکتره یکیش اکثراهم وقتی جوش میزنم وعصبیم مشخصرمیشه

منم همین مشکلودارم ولی به هرکی دوبارمتخصص چشم رفتم میگهذمشکلی نیس وقتی ازخودم عکس میگیرم متوجه تغییر ...

من بلفاریتم دارم تو کامنتا واسه یه پستی بود دیدم یکی پرسیده ع دکتر بلفاریت دارم بهتر شدم ولی هنوز یه چشمم یکم کوچیکتره شما بلفاریت نداری ؟داروهاش مثه من بود اون دختره 

منم همین مشکلودارم ولی به هرکی دوبارمتخصص چشم رفتم میگهذمشکلی نیس وقتی ازخودم عکس میگیرم متوجه تغییر ...

من بیشتر وقتا این طودی نیستم کلا تو این چن سال همش کوچیکتر بوده توهمم نزدم قبلانمو خودم که یادمه ولی دکترم میگه این طور نی حساس شدی خشگیتم خوب شه اندازه چشات تغییر نمیکنه میتونی عمل زیبایی کنی😅 شما مژه هات ریزش نداره یا احساس سوزش کنه چشات؟ بلفاریت نداری؟

دکترا خ ریدن بعد ۱۰ تا دکتر رفتن گفتن انگل و بلفاریت داری قبلیه میگف چربیه لای مژه هات عفونتمم میگف حساسیته😂 

عزیزم هستی؟اگ هستی تورو خدا جواب منو بده منم مشکل تورو دارم میشه بگی مشکلت حل شد یاه نه کار خواستی واسه درنانش انجام دادی یا نه جون بچت ج اب بده اگ هستی دیگ داره ذلم میکنه