2777
2789
عنوان

یکم بخندیم🤣😍

121 بازدید | 7 پست

بچه ها بیاین حال خوبو به هم برسونیم تا اگه کسی ناراحته این تاپیکو میخونه یکم حالش خوب شه

جوک یا سوتی یا اتفاق بامزه ای که براتون افتاده رو بنویسین♥️♥️♥️♥️

خاطره من:عمه ی مامانم رفته بود آزمایش ادرار بده لیوانو پر پر کرده بود گذاشت رو میز منشی که بپرسه کجا بزاره ریخت رو میز منشی

منشی انقدر جیغ زد که🤣🤣🤣🤣

منشیه هم از اون فیسو افاده ها بود خخخ

دنیای بی کینه♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقع ختنه پسرم ۱۰روزش بود تا پوشکشو باز کرد پسرم جیش کرد رو صورت خانم دکتره بیچاره جیش میچکید از عینکش چقققد خجالت کشیدم بنده خدا هی میگفت عیب نداره عادت دارم😂😂😂

من واسه خرید شلوار با دوست پسرم رفته بودم بعد شاید بیشتر از ده تا پورو کرده بودم این اخریش دیگه خسته شده بودم شلوار رو  روی شلوار لی خودم پوشیدم بعد صداش زدم ک ببینه یه نگاه کرد گفت شلوار رو شلوار پرو کردی گفتم اره خسته شدم خو غش کرد از خنده 😅

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
موقع ختنه پسرم ۱۰روزش بود تا پوشکشو باز کرد پسرم جیش کرد رو صورت خانم دکتره بیچاره جیش میچکید از عین ...

🤣🤣🤣🤣وااای پسر منم یه ماه پیش ختنش کردیم دوبار شاشید رو دکتره

دنیای بی کینه♥️
🤣🤣🤣🤣وااای پسر منم یه ماه پیش ختنش کردیم دوبار شاشید رو دکتره

😂😂😂خیلی بده ولی.

دکتره دیگه مارو میشناسه ۵ساله میبریمش اونجا.هردفعه هم میریم میگه یادمه سر ختنش پدرمنو دراورد.اخه خونریزیش بند نمیومد دکتره داشت سکته میکرد😁😂