2777
2789
عنوان

پستونک دادن به نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 62 پست
پسره من دندون نداره هنوز خیلی نگرانم

ای جان درمیاره نگران نباش لثه هاش باد نداره؟

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
رفلاکس همون‌ اولا دارن دیگه نه؟ یعنی همون‌ یکی دو‌ماه اول اگه دیدم بچه بدغلغه بهش پستونک میدم. اگه ن ...

انشالله نی نی زودی بیاد بری براش خرید پستونکای رنگ ووارنگ😂

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان درمیاره نگران نباش لثه هاش باد نداره؟

چرا یه کم برای چکاب بردم که دکترش ببینتش گفت احتمالا این ماه دربیاد

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
چرا یه کم برای چکاب بردم که دکترش ببینتش گفت احتمالا این ماه دربیاد

درمیاد اره 

من چهارپنج ماه نبردمش چکاپ

قد و وزن پسرتون خوبه؟ اشکال نداره بپرسم چقدره وزنش

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
درمیاد اره  من چهارپنج ماه نبردمش چکاپ قد و وزن پسرتون خوبه؟ اشکال نداره بپرسم چقدره وزنش

منم از ۵ماهگی نبردمش فقط شش ماهگی بردم واکسن زدم نزاشتم وزن وقد بگیره 

این سری بردم دکترش گفت خوبه وزنش۷۹۸۰ بود ولی کمه بنظرم باید ۹ باشه 

منم از ۵ماهگی نبردمش فقط شش ماهگی بردم واکسن زدم نزاشتم وزن وقد بگیره  این سری بردم دکترش گفت ...

پسره من شیرخشکیه اپتامیل پپتی جونیور میخوره سبکه اصلا چرب نیست سوپ و‌پوره ومیوه هم که بهش میدم 

منم از ۵ماهگی نبردمش فقط شش ماهگی بردم واکسن زدم نزاشتم وزن وقد بگیره  این سری بردم دکترش گفت ...

عزیزم ن خوبه دکترش گفت کمه مگه؟ مکمل همون اهن و مولتی میدی؟ من خواستم ببرم دوباره کرونا اوج گرفت 

عزیزم ن خوبه دکترش گفت کمه مگه؟ مکمل همون اهن و مولتی میدی؟ من خواستم ببرم دوباره کرونا اوج گرفت&nbs ...

اهن سیدرال میدم مولتی رو قطع کرده از شش ماهگی رسپوویت میدم 

عزیزم ن خوبه دکترش گفت کمه مگه؟ مکمل همون اهن و مولتی میدی؟ من خواستم ببرم دوباره کرونا اوج گرفت&nbs ...

من بردم مطبش اجازه نمیدن همه بیان تو مطب دو تا خانواده فقط تو سالنش میشینن بقیه باید بیرون مطب منتظر می موندن تا منشی تماس بگیره که نوبتشون شده

ممنون گلم انشالله 🥰 باشه فقط بیاد براش پستونکم میخرم 😅😂 

قول دادیا من دعات کردم یه نی نی خوشگل بیاد زودی 

من بردم مطبش اجازه نمیدن همه بیان تو مطب دو تا خانواده فقط تو سالنش میشینن بقیه باید بیرون مطب منتظر ...

اینجوری خوبه منم ببرمش میشینم تو ماشین اون رسپوویت واسه چیه؟