الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااای نکش از دهنش اصلا نباید اینکارو کنی خودش هروقت نخواست بخوره میندازه دکتر بهم گفته بود اصلا ا ...
اخه با این باشه همش میخواد بمکه منم نمیخوام طولانی مدت تپ خواب این تو دهنش باشه ولی گاهیم خودش میندازه بیرون
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
باور کن پستونکنعمته من برام ثابت شد بهترین چیزه میدونی چرا! من پسرم وقتی بدنیا اومد مادرم و مادرشوهرم نذاشتن پستونک بزارم دهنش گفتن دهن و دندونش کج وکوله میشه منم ساده قبول کردم تا دو سالگی که از شیرخودم گرفتمش هر بار واسه خواب شب و روزش بدبختی کشیدم باید تا وقتیمیخوابی زیر سینه در حال شیر خوردن باشه شب هاهم به محض تکون خوردن دوباره زیر سینه تا یک ساعت که خسته بشه و بخوابه اما برا دخترم قبل بدنیا اومدنش یه عالمه پستونک خریدم انواع مدلشو امتحان کردم اخرش به زور مارک اونت فیلیپس وگرفت دیگه راحته راحتم شبا خوب میخوابه اذیت نمیکنه و به محض بیدار شدن میزارم دهنش دو ثانیه ای میخوابه این تجربه منه الانم دخترم ۱۴ ماهشه پستونک داره
مثل بچه منه پس خدا حفظش کنه چندتا دندون داره؟ پسر من دوتا پایین داره بالاییا هنوز درنیومده ولی اب دهنش باز خیلی میره🥴
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
اشکال نداره بذار هروقت دلش خواست بخوره هروقت نخواست میندازه شما خودت از دهنش نکش میگن این کار اصلا ...
تو خواب ازش میگیرم اینم دیگه بدون اون میخوابه😴
اگه میخای بچه پستونک بگیره از روزه اول باید بدی بعده یه مدت دیگه نمیگیره یا خیلی سخت میگیره
رفلاکس همون اولا دارن دیگه نه؟ یعنی همون یکی دوماه اول اگه دیدم بچه بدغلغه بهش پستونک میدم. اگه نه که چه بهتر دیگه نمیدم. حالا کو نی نی از الان دارم برنامه میچینم 😅