2777
2789
عنوان

چله ترک گناه از امشب که اول فاطمیس

151 بازدید | 22 پست

هر گناهی که گره انداخته تو کارتون

یا دوست دارین ترکش کنین

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام باشم.چه جوریه یعنی؟

هر شب یه تیک میفرستیم اگه اون گناهو نکردیم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

هر شب یه تیک میفرستیم اگه اون گناهو نکردیم

خوبه

میگم میخواین یه چندتا هم صلوات هرشب هدیه کنیم به خانم فاطمه زهرا؟مثلا ۱۰۰تا ۲۰۰تا

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

به منم بگو

هر شب اینجا یه تیک میفرستیم اگه اون گناهو نکردیم

خوبهمیگم میخواین یه چندتا هم صلوات هرشب هدیه کنیم به خانم فاطمه زهرا؟مثلا ۱۰۰تا ۲۰۰تا

یه کاربر چله صلوات حضرت زهرا گذاشته 

@رایحه_بهشت‍ 

من اونجا خودم میخوام شرکت کنم تاپیک اخرشه

هرکس دوس داشت اونجا ام بیاد

یه کاربر چله صلوات حضرت زهرا گذاشته @رایحه_بهشت‍ من اونجا خودم میخوام شرکت کنم تاپیک اخرشههرکس دوس د ...

مرسی منم رفتم اسممو نوشتم تو اون تاپیک.

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

مرسی منم رفتم اسممو نوشتم تو اون تاپیک.

حاجت روا باشی گلم

غیبت و تو یک سال نه گوش می کردم نه غیبت می کردم .معجزه دیدمااتت

واقعا

بیشتر توضیح میدی

چجوریه به منم یاد بده

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

واقعابیشتر توضیح میدی

یعنی اگه کسی غیبت می کرد گوش نمی‌دادم خودمم اصلا غیبت نمی کردم ، اگه یکی غیبت می کرد می گفتم لطفا نگید 

اگه همه نمی تونستم . سه تا صلوات می فرستادم به نیت قطع شدن حرفش . خدا شاهده بحث عوض میشد 

برکت زندگیم زیاد شد