2777
2789
عنوان

پستونک دادن به نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 62 پست

پستونک ارتودنسی بگیر که به دندوناش آسیب نزنه کلا پستونک برای جلوگیری از سندروم مرگ ناگهانی خیلی خوبه 

ولی شبا وقت خواب بهش بده ک عادت نکنه چون بعضی بچه ها ‌‌پستونک یا شیشه رو بگیرن دیگه نمیتونن از سینه شیر بخورن

بچه من پستونک نگرفت دستشو میخوره پستونک که بهتره بعدا میشه با بچه حرف بزنی با همدیگه ببندینش به یه بادکنک هلیومی بسپریدش به باد 

بچه من دست میخوره دستشو چی کار میتونم بکنم 😅 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکسش بهتر نشده؟

چرا من تا قبل چهارماهگی که فرنی رو شروع کنم هم موتیلیوم میدادم بهش هم امپرازول 

یه چن وقتی قطع کردم دوباره امپرازولو دکترش تجویز کرد 😞

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
پستونک ارتودنسی بگیر که به دندوناش آسیب نزنه کلا پستونک برای جلوگیری از سندروم مرگ ناگهانی خیلی خوبه ...

ارتودنسی میدم.دست بدتره ترک دادنش

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

من ۳یا۴ماهگی دادم۸ماهگی گرفتم

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
چند وقتشه پسرتون

ده ماهشه پستونکشم خیلی دوست داره😄

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
منم متنفرم از پستونک

من هنوز نی نی ندارم تو اقدامم ولی با خودم گفتم تا مجبور نشم پستونک نمیدم. ولی اگه مجبور بشی، مثلا برا رفلاکس یا بد خوابی شدید بچه، باید داد دیگه. فقط بی دلیل ندین، مثلا تا غر زد ندین که عادتش شدید نشه. 

ارتودنسی میدم.دست بدتره ترک دادنش

همونو میگم دیگه دست سخت تره چون همیشه همراهشه

ولی بچه من هم رفلاکس پنهان داره پستونک ندی آروم نیست؟ شاید گرسنه ست 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من هنوز نی نی ندارم تو اقدامم ولی با خودم گفتم تا مجبور نشم پستونک نمیدم. ولی اگه مجبور بشی، مثلا بر ...

اگه میخای بچه پستونک بگیره از روزه اول باید بدی بعده یه مدت دیگه نمیگیره یا خیلی سخت میگیره 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
همونو میگم دیگه دست سخت تره چون همیشه همراهشه ولی بچه من هم رفلاکس پنهان داره پستونک ندی آروم نیست؟ ...

گاهی ک ناارومه میدم تا بتونم ب کارام برسم

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
عین پسره من عاشق پستونکشه 

اره دوسش داره الان تو ی سنی هستن ک همه چیو میکنن دهنشون ولی با پستونک ی انس دیگه ای داره😄😁

پسر شما چ کارایی میکنه تو این سن از لحاظ رشدی تکاملی میگم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...