2777
2789
عنوان

مشکل من.....☹

227 بازدید | 25 پست

سلام.بچه ها چیکار کنم ی اسمی رو‌انتخاب کردیم چندماهه هم با اون اسم صداش میکنیم و بدتر اینکه جلو همه هم گفتیم و استند اسمم سفارش دادیم ولی قبول نمیکنه ثبت احوال اون اسم رو.خ ناراحتم.اسم کردی هست‌.میگن انگار اسمای کردی رو حالا حالاها انتخاب نمیکنن.نپرسید اسم چیه چون جاری م اینجاس نمیتونم بگم اسمو.کسی هست شکایتی اعتراضی کرده باشه و نتیجه دیده باشه؟چقد طول میکشه؟قبل تولد نوزاد یا بعد تولدش باید اقدام کرد.خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم جواب بدید😥😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم دخترم ژوان هست و اسمشم کردیه و جالب تر اینکه اصلاااااا کرد نیستیم من و شوهرم ولی ثبت احوال قبول کرد و گذاشت تعجبم اگه میشه اسمش داخل پیام برام بفرست خیلی جالب شده برام

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)