2777
2789
عنوان

بچها فوریت پزشکی یا معلمی💔

136 بازدید | 22 پست

من امسال فوریت و بهداشت امکان بالا میارم ولی خودم عاشق معلمی ام متاسفانه امسال با اختلاف کم قبول نشدم ولی سال بعدی مطمعنم قبول میشم 

چیکار کنم؟ البته من بیشتر دنبال ی شغل خوب ام ینی رشته ای باشه آینده شغلی داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا معلمی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من بودم فوریت 

کلا کادر درمان و بیشتر دوست دارم از نظر ازادی شغلی پیشرفت شغلی پرستیژ مهاجرت و ..تا معلمی توی کشور ما

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

معلمی شغل مطمئنیه برات ،تابستونا سرکار نمیری اونموقع هاهم حقوق داری فوریت همش تو آمبولانسی برای یه خ ...

اره خودم عاشق معلمی ام ی سال دوباره پشت موندن برام سخته

من بودم فوریت کلا کادر درمان و بیشتر دوست دارم از نظر ازادی شغلی پیشرفت شغلی پرستیژ مهاجرت و ..تا مع ...

نمیدونم چیکار کنم میترسم برم فوریت اخرش نرم سر کار و الا منم کارای بیمارستانی رو دوس دارم 

اره خودم عاشق معلمی ام ی سال دوباره پشت موندن برام سخته

اشکال نداره منم سال اول با اختلاف ۳۰ نفر فرهنگیان قبول نشدم و درس خوندنم برام معضل بود ولی بعد دو هفته اوکی شدم دوباره و سال بعدش قبول شدم

خوب وقتی خودت معلمی رو دوست داریم چرا نظر بقیه رو می‌پرسی ؟ دنبال علاقه ت برو

تو میتونی نظر ندی من تموم دلایلمو نوشتم و از کسایی که تجربه دارن پرسیدم نه توی ول بیکار 

اشکال نداره منم سال اول با اختلاف ۳۰ نفر فرهنگیان قبول نشدم و درس خوندنم برام معضل بود ولی بعد دو هف ...

با اختلاف دو نفر 💔

انشاالله که خیره میگم که من بیشتر دنبال اینده شغلی ام که بیکار نباشم 4سال بخونم بشینم خونه معلمی که اوکیه از اول استخدامی