2777
2789

من یه شخصی هستم از بچگی تفاوت گذاشتنای خانوادمو با چشم دیدم و با دلم حسش کردم

واقعا توی روحیم اثر گذاشته

ولی کسی که به دادشون رسید همیشه من بودم همیشه منی که نادیدم گرفتن کمکشون کردن

حاضرن به هرکسی غیر من محبت کنن

حتی زن برادرمو بیشتر من دوست دارن و مثل فرشته دورش میچرخن

امروزم خواب بودم لامپ اتاقو روشن کرد بیدار شدم

میخواست بیاد پیش خواهرم که تواتاق منه

خواهرم گفت روشن نکن خواب خستس تازه بیدار شده

گفت خب خواب باشه به من چه

دلم شکست ولی طوری نیست

میشه دلداریم بدین

بیخیال من چی بگم که بچه ی وسطم،اینهمه سال مدرسه میرفتم نه ناهار واسم میذاشت نه صبحانه بعد قبل رسیدن داداشام سفره میچینه جلوشون خم و راست میشه،حتما پیر شد هم قندوعسلاش می‌خوان به دادش برسن 

اره عزیزم من مریض بودم و تجهیزات پزشکی میخواستم لپ تاپ میخواستم برای دفاع پایان نامم هیچ کدوم برام تهیه نمی‌کردن با بدبختی و بیگاری و وام دانشگاه قرض قوله می‌خریدم اون موقع زن داداشم میترکیدن  بهشون یه نیم سکه یا ربع سکه تعلق می‌گرفت 

خدا لعنت کنه بابامو 

نمیبخشمش هیچ وقت مراقبم نبود 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال من چی بگم که بچه ی وسطم،اینهمه سال مدرسه میرفتم نه ناهار واسم میذاشت نه صبحانه بعد قبل رسیدن ...

منم تغذیه نمیبردم مدرسه ولی داداشم تا صبحانه نمیخورد نمیذاشت از در بره بیرون

اره عزیزم من مریض بودم و تجهیزات پزشکی میخواستم لپ تاپ میخواستم برای دفاع پایان نامم هیچ کدوم برام ت ...

منم الان دور داداشمو زن داداشم مثل فرشته میچرخن

بگه پول میخوام سریع براش واریز میکنن

منو ازم میکشن

منم الان دور داداشمو زن داداشم مثل فرشته میچرخنبگه پول میخوام سریع براش واریز میکننمنو ازم میکشن

چند سالته عزیزم 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

۲۸

ببین کلا برای خانواده ما دخترا حقیر و بی ارزش بودن 

برای خواهرم حتی یک تیکه هم جهاز نخرید یا سر به دنیا اومدن بچش یه کادو سبک هم نخریدن 

توهم این گوش کن در اون یکی دروازه خودت برای خودت پناه باش 

کار کن حتی با دستمزد کم 

و سعی کن شاد باشی چون بزرگترین انتقامه از عالم و آدم