2777
2789
عنوان

بچه ها من با چه زبونی به دوستم بفهمونم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینو بگو من خودم هفته 29 هستم ولی تا قبل اینکه بگه سرکلاژ بشم رابطه داشتیم بعدش قطع کردیم که خدایی ...

متاسفانه یا خوشبختانه تو بارداری چون هورمونهای زنانه بیشتر و بهتر از هر زمان دیگه‌ای ترشح میشن‌میل جنسی خانم باردار بیشتره دوستتونم یجورایی دست خودش نیس عزیزم مکانیزم‌بدنشه که باید شوهرش ارضاش کنه وگرنه ....

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
[QUOTE=145317777]قبلا هم میکرده اینکارو؟؟ نمیدونم 

بپرس ازش

اگر قبلا هم میکرد ترکش باید مشاور بره

اگر الان بخاطر ترس از بارداری میکنه که خب حرف بزنی درست میشه

بعدشم مگه چندبار انجام داده؟یه بار زد به سیم اخر انجام داد دیگه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
متاسفانه یا خوشبختانه تو بارداری چون هورمونهای زنانه بیشتر و بهتر از هر زمان دیگه‌ای ترشح میشن‌میل ج ...

وگرنه چی ..من خوندم نوشته زایمان زود رس این خیلی وحشتناکه اخه بچه چه گناهی کرده که زود به دنیا بیادد

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
فقط از گوشت بدش میاد ولی ماشالله بخوره هاااا

بهش بگو قرانو اینا بخونه با شوهرشم صحبت کنه که بهش برسه یکم ...مردم چه راحته بارداریشون حال چه کارایی و دارن من تا هفته های چهاردهم پونزدهمم تو سکرات بودم از حال بدی از تمام مردابدم میومد😂😂😂

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
وگرنه چی ..من خوندم نوشته زایمان زود رس این خیلی وحشتناکه اخه بچه چه گناهی کرده که زود به دنیا بیادد

همین که میگید خودارضایی میکنه رو منظورم بود البته قبلشم ذهن دوستتون درگیر این‌عمل بوده که الان بخاطر تغییرات هورمونی بیشتر شده بهش بگید حتما بره پیش مشاور و بله باعث انقباضات رحمی میشه 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
واااااااا یعنی چی منم تو بارداریم یه روز درمیون رابطه داشتیم، این  یه غریزس و نیازه چرا بعضیا ن ...

با خودارضایی نیاز برآورده میشه ؟ این کار گناهه گناه کبیره

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
اصلا نزدیکش نمیشه 😐

خوب مقصر شوهرش هست 

بعدم فکر نکنم مشکل داشته باشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر