2777
2789
عنوان

بچه ها من با چه زبونی به دوستم بفهمونم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 68 پست
ولی کالری واسه من میره تو کمد،لباس ها رو گشاد میکنه که🤔🤭 کالری هم کالری های قدیم خواهر😁 الان ...

شما ژن برتری که ناشکری نکن من تازه میخام دوتا ژن چاقیم رو غیرفعال کنم 😂😂😂😂 البته تخمدان پلی کیستیکم اون باعثشه وگرنه بعد زایمانم فقط دوکیلو یا کمتر اضافه وزنم مونده بود 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
بچه ها یه سوال من تازه ازدواج کردم میخوام اقدام کنم مگه توی بارداری رابطه نیست؟ینی ۹ ماه؟؟؟؟بعد زایم ...

برای کسایی که همه چی نرمال و خوبه اشکالی نداره ولی کسایی که بارداری پرخطر دارن ممنوعه که دکتر تشخیص میده من خودم  نه ماه رابطه نداشتم دکتر ممنوع کرده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ژن برتری که ناشکری نکن من تازه میخام دوتا ژن چاقیم رو غیرفعال کنم 😂😂😂😂 البته تخمدان پلی کیست ...

اخه حس میکنم لاعرم

همه میگن دور از جون شما ،احمقی

قدم ۱۷۲

وزنم ۶۲

میگم یه ۷۰ کیلویی بشم بسه🤭🤣

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
میمیره مگه هیچ کدوم را انتخاب نکنه. بعدم شوهر داره ،به جای این کار بره بچسبه به شوهرش

همینو بگو .والا من ۸ماهمه تواین ۸ماه رابطه ی همراه با دخول نداشتیم  واگه رابطع داشتیم بدون دخول فقط شوهرم ارضا میشه 

من واقعا موقعیت بچم برام مهمه اصلا هم به چیزای دیگه فکر نمیکنم

قبل بارداریمم اتفاقا هردو گرم بودیم و هستیمم  نیاز جنسی توهمه هست ولی واقعا ارزششو نداره ادم بخواد هم دینشو هم سلامت بچشو بخطر بندازه 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
اخه حس میکنم لاعرم همه میگن دور از جون شما ،احمقی قدم ۱۷۲ وزنم ۶۲ میگم یه ۷۰ کیلویی بشم بسه🤭🤣

بنظر من نرمالی شما من با قد ۱۶۸ وزنم ۸۳🤐 قبل بارداریم ۵۸ بودم‌اندامم عالی بود 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
بنظر من نرمالی شما من با قد ۱۶۸ وزنم ۸۳🤐 قبل بارداریم ۵۸ بودم‌اندامم عالی بود

شکم و اینا اصلا ندارم ها

البته مجردم هستم

ولی میگم یکم خپلی بشم🤭🤣

ان شاءالله زودی به وزن دلخواهت برسی و سالم باشی همیشه💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
شکم و اینا اصلا ندارم ها البته مجردم هستم ولی میگم یکم خپلی بشم🤭🤣 ان شاءالله زودی به وزن دلخواه ...

ممنون عزیزم ولی شما اگه مجردی این وزن براتون خوبه بعد ازدواج حسابی چاق و چله میشی تجربه ثابت کرده 😅

ممنون عزیزم ولی شما اگه مجردی این وزن براتون خوبه بعد ازدواج حسابی چاق و چله میشی تجربه ثابت کرده 😅

اره راست میگی،اگه الان چاق و چله بشم گرگه میاد منو میخوره🤣🤭🤦‍♀️