2777
2789

یعنی هر دو روز یه بار خبر کتک زدن یه دانش آموز و وحشی گری یه معاون معلم میاد خواهرمو میبرم مدرسه ابتدایی معاون هر دفعه داره جیغ و داد میکنه من میترسم چه برسه بچه های بیچاره و قبلا در این حد نبود قضیه چیه:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هر کسی که بچه شو کتک گرفتن و زیر مشت و لگد گرفتن بره اداره شکایت کنه کار به اینجا نمیکشه .چند روز پیش خودم تو اورژانس بیمارستان پسر بچه رو دیدم معلم بی همه چیز کتکش زده بود خونریزی مغزی کرده بود 😭😭😭اگه به چشم ندیده بودم باور نمیکردم .سگ ر..ی...د به این احترامی که به زور مشت و لگد و خونریزی مغزی از بچه میخان برای خودشون بخرن

اگه هر کسی که بچه شو کتک گرفتن و زیر مشت و لگد گرفتن بره اداره شکایت کنه کار به اینجا نمیکشه .چند رو ...

تو با چشمت دیدی معلم دانش آموز را کتک زده ؟

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

درسته حالا در حد تشر زدن یا نهایت یه کف دست بچه خط کش زدن ولی بعضی ها واقعا مشکل اعصاب دارن در حد کشت کتک میزنن و به سر بچه ضربه میزنن .واقعا تو دلم میگفتم این مادر چه رنجی میکشه  که بچه ش خونریزی مغزی کرده و ظهر سالم رفته مدرسه ولی شب با خونریزی مغزی بستری شده بیمارستان😔😔

تو با چشمت دیدی معلم دانش آموز را کتک زده ؟

اون چیزی که تو اورژانس بیمارستان دیدم و مدیر مدرسه هم همراه پدر مادر بود و پابه پاشون داشت دست و پا میزد گویای همین موضوع بود که حرف پدر و مادرش راست بوده.چرا باید دروغی بگن اونم مدیر مدرسه!!!مادرش جیغ و فریاد میکرد تو اورژانس مدیر هم ساکت بود و شرمنده حتی پلیس بیمارستان هم داشت گزارش مینوشت مدیر نگفت دروغه

معلم هم یه ادمی هست مثل بقیه امکانش هست اونم مشکل اعصاب و روان داسته باشه بخصوص مدارس پسرانه