2777
2789

وقتی میخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم، مرغ رو ک میذارم تو آب بپزه، وقتی که پخت از قابلمه درش میارم میذارم کنار تا با آبِ مرغ سوپ رو درست کنم،حدودا نیم ساعت طول میکشه تا سوپ درست شه.. مشکلم اینه ک موقع سرو غذا،مرغ سفت میشه و انگار که نپختس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورشان سس غذاست فکر کنم  تو آب مرغ در و اینا می ریزن

سس رو جدا درست کردم

ولی یبار که گذاشتم توی سس بپزه، حدود یکی دو ساعت، بعد دیدم رب گوجه کف قابلمه سوخته

با اینکه بالاش خوب بود

وقتی مرغت کامل پخت توی یه ماهیتابه با کره اگه هم دوس نداشتی همون روغن مایع مرغتو بزار یکم سرخ بشه بعد یکم رب اضافه کن تفتش بده  بعد یکم از اب مرغت بهش اضافه کن شعله گاز کم کن اروم بپزه اینجوری مرغ نرم میمونه

مرغ رو باید با دمای کم بپزی حتما شعله زیاده 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️