2777
2789
عنوان

کرم برای دون دون قرمز صورت نوزاد

3609 بازدید | 17 پست

دوستان این دون دون قرمز صورت نوزاد که اکثرا روی لپ دارن اگزما که دکتر دخترم یه کرم مرطوب کننده داد برای صورتش ظرف دوروز خوب شد🙄 من این شکلی بودم😳🤯 معجزه بود صورت دخترم خشکم میشد 😟 

راستی زیر چونه نوزاد ها هم جوش میزنه ریز ریز بخاطر اب دهانشون چیز خاصی نیست نگران نشید 

این اتفاقا بیشتر تو بچه هایی پیش میاد که رفلاکس دارن و الرژی دارن 😓

این عکس کرم که تو دیجی کالا زده 130 البته من از داروخانه گرفتم نمیدونم چقد شد خارجی هم هست 

داخلش دون دون رنگی هم هست یوقت نترسید 😬😬بگید از کجا اومد ایناااا 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
پسره من پارسال صورتش دون دون شده بود با گردنش بخاطر گرما تابستون بود، بتامتازون دو روز مالیدم بهشون ...

بتا نزن به صورت و گردن تيره ميكنه..من هيدروكورتيزون ميزدم  اونم سريع خوب شد

بهشت اجباری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوزادت الرژی داره پروتیین گاوی

اره الرژی داره ولی اینا اگزما من لبنیات و چیزا الرژی دار به هیچ عنوان نمیخورم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
اره الرژی داره ولی اینا اگزما من لبنیات و چیزا الرژی دار به هیچ عنوان نمیخورم 

خب منم نمیخوردم ولی صورتش اگزما میزد فهمیدم به خیلی گیزا الرژی داره

موز،کنجد،ادویه،خرما،پرتقال،بسکویت،کیک،ابمیوه های مغازه،پفک،شکلات،انواع تخمه،مغزها،تخم مرغ وماهی،میگو و.......دکتر گفت فقط شیر خودتو قطع کن راحت بشی،چون شیرت هیچ خاصیتی نداره،خودتم داغون میشی

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
خب منم نمیخوردم ولی صورتش اگزما میزد فهمیدم به خیلی گیزا الرژی داره موز،کنجد،ادویه،خرما،پرتقال،بسکو ...

ای بابا 

سلام هستی 

سلام عزیزم جانم ؟

سلام عزیزم جانم ؟

صبح بیدار شدم اومدم خودمو خشک کنم یه لخته کوچیک قهوه ای دیدم رو دستمال😭😭😭😭 مردم 

رفتم دکتر و سونو گفت خوبه وضعیتش شیاف داد گذاشتم بهتر بودم الان باز لک دیدم ای خدا این چیه دیگه دارم دق میکنم😭

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
صبح بیدار شدم اومدم خودمو خشک کنم یه لخته کوچیک قهوه ای دیدم رو دستمال😭😭😭😭 مردم  رفتم دکتر ...

استراحت نداری مگه ؟!رابطه اینا که نداری؟ توالت فرنگی میری دیگه ؟نترس چیزی نیست 

استراحت نداری مگه ؟!رابطه اینا که نداری؟ توالت فرنگی میری دیگه ؟نترس چیزی نیست 

استراحت دارم رابطه ندارم توالت فرنگی هم میرم نمیدونم از چیه !!!!!! دکتر میگه تغییرات رحم اخه این چه کوفتیه😭

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
استراحت دارم رابطه ندارم توالت فرنگی هم میرم نمیدونم از چیه !!!!!! دکتر میگه تغییرات رحم اخه این چه ...

اگه دکتر گفته چیزی نی نترس جفت اومد بالا ؟ ببین خیلیییی استراحت کن تا چهار فقط استراحت کن 

اگه دکتر گفته چیزی نی نترس جفت اومد بالا ؟ ببین خیلیییی استراحت کن تا چهار فقط استراحت کن 

یه ذره اومده ولی گفت یه مقدار خیلی کمش هنوز نزدیک دهانه رحمه 

فعلا که قطع شده امیدوارم دیگه نیاد خاک بر سر