2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون با باباشون دعواشون شده خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 67 پست
خوشبحالت نزدیکی باز

چه خوش به حالی عزیزم .شوهرم هر روز سرکوفت خانوادمو میزنه و عذاب میکشم هر روز .به خاطر حرف مادرم من دارم تاوان میدم .زندگیم سیاه شده تو این یه ماه .

بنده ها خدا دارن ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☹☹☹☹ من هنوز ت عقدم ولی همسر منم گاهن با مامانم به مشکل برمیخورن و همیییشه اختلاف نظر دارن مامانم ...

همون که نگه میداره خیلیه برای ما دیگه حرمتا از بین رفته البته مادرشم منو خیلی اذیت کرده قبلا دو ماهه منم قطع رابطه کردم شوهرمم میدونست حق بامنه چیزی نگفت

با اسنپ برو يا به بابات بگو دلم تنگ شده مى خوام بيام ببينمتون شايد بگه ميام دنبالت

میاد دنبالم ولی چون این همه راه بیاد پاشو خونم نمیزاره میدونم بدتر دلم میگیره بخاطر همین نمیگم

چه خوش به حالی عزیزم .شوهرم هر روز سرکوفت خانوادمو میزنه و عذاب میکشم هر روز .به خاطر حرف مادرم من د ...

منم از تو بدتر 😞😞😞😞خدا قسمت کسی نکنه این شرایطو

میاد دنبالم ولی چون این همه راه بیاد پاشو خونم نمیزاره میدونم بدتر دلم میگیره بخاطر همین نمیگم

حالا بذار بياد دنبالت برو خونشون يواش يواش بايد اين ارتباط ترميم بشه يهو كه نميشه كه

اره اولش بهش حق میدم ولی واکنشش خیلی بد بود 

آدم توو عصبانیت خب نمیدونه چیکار کنه شوهرتم اون لحظه عصبی شده دگ شاید الآن خودشم پشیمون باشه ولی من خودم از مقایسه کردن متنفرم و منم واکنش بدی نشون میدم بدون شک

شوهرت گیرم اصلا حق داشته باشه بعد این مدت کوتاه نمیاد یعنی؟.. من باشم یا آروم آروم راضیش می کنم یا آ ...

چرا اخر این ماه خدا بخواد عقد خوهارم با همون خواستگارش که اخه از نظر هیکل اینا خیلی بزرگ تره شوهر منم حساس شده خودم تنها میرم ولی خب حوصله حرفاشو ندارم باز