2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون با باباشون دعواشون شده خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 67 پست
انقدر ته دلش رو خالی نکنید، مگه بقیه مردها خدای مهر و عطوفتن خیلیا تندمزاجن..حتما فشار زندگی باعث می ...

هست خانوم هست من وکیلم الانتو سرکتی مدیر حقوقی ام قبلش شخصی کار می کردم هفته ای نبود که پرونده طلاق اینجوری که بابا دختر رو دیوونه کرده سر عصبانیت سریع ندیده باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت حق داشته خب آدم ناراحت میشه مقایسه بشه دگ

اخه واقعا هرکی لیاقت خودشونشون میده منم همیشه بابامامانم مقایسه اون یکی دومادمون باشوهرمن میکنن کهصدالاه واکبر دوساله ازدواج کردن رفتن سرخونه زندگیشو اخلاق معرفت احترام ولی شوهرمن نه ادب حالیشه نه احترم قابل مقایسس دیگه خواهرم اینا تودوسال خونه خریدن ماشین خریدن ولی ما یازده ساله اجاره ایم همیشم گشنه ترازدیروزیم.شوهرمنم به چسش برمیخوره که چرااونو دوس دارن ولی اون خودش باعث شده احترام گذاشته احترامم میبینه

خانم مرد با زن فرق داره مرد باید تکیه کاه باشه برا خانومش بحث و دعوا رو همه بلدن شما دارید از منظر ی ...

دقیقا اون خودش باعث شده اون یکی دومادو بهترببینن .عین شوهرمن که ادب وشعورنداره چون خانوادش یادش ندادن وای اونیکی دومادمون هرچی بگم کم گفتم ازش هم با زنش خوبه هم ادب واحترام ومعرفت یا مامانوبابامو مهمون دعوت میکنه من سیزده ساله یبار اینکارونکردم هرموقم خودشون اومدن ذلیل شده دعواراه انداختهببین چقدرتفاوته بین اینا