2777
2789
خیلییی سخته..خیلی...زندگی زن گرم مزاج با مرد سردمزاج سخت تر از برعکسشه.....من خودمم گرمم ..نامزد ساب ...

منم از شوهر سابقم بخاطر سرد مزاجی ش طلاق گرفتم و بعد سه سال با شوهر فعلیم آشنا شدم و ازدواج کردم یه سال تلفنی با هم در ارتباط بودیم و میگفت خیییییلی گرمه ولی بعد ازدواج فهمیدم خیییییلی سردمزاج 

سلام لطفا هرکی دوست داشت برای اجابت شدن خاسته م دعا کنه و صلوات بفرسته... ب امید خدا خودتونم هر خاسته ای دارین برااورده بشه انشالله 
خیلی کار درستی کردید...ولی باز هم با حرف مشخص نمیشه...نامزد سابق من خودش جلسه ی سوم بود مطرح کرد..من ...

خوشبختانه شوهر من هر چی گفته بود راست بود مزاج اونم مثل منه نه گرمیم و نه سرد در حد متعادل رابطه داریم هر چند بعد از زایمان من به شدت سرد شده بوده بود ولی الان مثل سابقه من خودم اگه عمری باقی باشه و پسرم هر موقع وقت ازدواجش باشه حتما میگم تا بره مشاوره جنسی بسیاری از اختلافات و حتی خیانت ها ریشه اش مسائل جنسیه

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار اشتباهی می‌کنی عزیزم.....مرداگر سرد بشه دیگه گرم کردنش مشکله.....و سردمزاجی مرد در خیلی از ...

اتفاقا همسرم خیلی خیلی اهل مشورت با من هست،واقعا دوسم داره و بهم توجه میکنه ولی چندروزه تند خو شده، بی حوصلس خیلی، ولی خب انگار اونم اذیت نیست چون پیشقدم نمیشه

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
خیلی کار درستی کردید...ولی باز هم با حرف مشخص نمیشه...نامزد سابق من خودش جلسه ی سوم بود مطرح کرد..من ...

مردا خود واقعیشو نو نشون نمیدن

سلام لطفا هرکی دوست داشت برای اجابت شدن خاسته م دعا کنه و صلوات بفرسته... ب امید خدا خودتونم هر خاسته ای دارین برااورده بشه انشالله 
هفته دیگه پیش قدم شوچجوری تحمل میکنی من بودم تاحالادق کردع بودم

عزیزم ❤️

از دیروز خودمو بستم به گرمیجات، شیره انگور و ارده و خرما و گردو و دارچین رو مخلوط کردم و ازش چندتا گوله خوردم از دیروز، ببینم تاثیر داره

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
منم خیلی سردم، کم کم شوهرمم داره سرد میشه، باورتون میشه الان یه ماهه رابطه نداشتیم، بدون هیچ دلخوری ...

اگه بری پیش یه دکتر بهت یه قرص میده که قشنگ گرمت میکنه اسمش رو نمیدونم اما بهتره استفاده کنی

اتفاقا همسرم خیلی خیلی اهل مشورت با من هست،واقعا دوسم داره و بهم توجه میکنه ولی چندروزه تند خو شده، ...

مطمین باشید ریشه ی عصبی شدن و تند خوشدنش همین میلی که در وجودش برآورده نمیشه....و اگر هم پیش قدم نمیشه احتمالا احساس میکنم شما به خاطر سرد بودنتون ممکنه جواب رد بهش بدید..و نگران غرورش هست که خدشه دار نشه......برآورده شدن این میل در مرد حس آرامشش رو بیشتر می‌کنه ....در زن هم همینطوره....ولی در مرد قابل توجه تره چون این میل اصلی ترین میل مرده

پیش چه دکتری باید برم

من بخاطر یه سری مشکلاتم سردمزاج شده بودم رفتم پیش یه روانشناس اون گفت میتونم برا سرد مزاجیت دارو بنویسم قبول نکردم گفتم اگه مشکلاتم حل بشه مزاجم هم درست میشه که خداروشکر همینطور شد بنظرم اگه پیش دکتر زنان هم مطرح کنی برات دارو مینویسه

خوشبختانه شوهر من هر چی گفته بود راست بود مزاج اونم مثل منه نه گرمیم و نه سرد در حد متعادل رابطه دار ...

خداروشکر که در این موضوع قبل از ازدواج تفاهم داشتید و ادامه دار هم شد این تفاهم....وگرنه به گفته ی خودتون ریشه ی خیلی از مسایله...