2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مملکت ما موقع ازدواج درباره همه چی صحبت میکنن الا همین مزاج.‌..اما من موقع ازدواجم که خیلی هم سنتی بود راحت از شوهرم درباره این مسائل سوال پرسیدم بهش گفتم اگه سرد مزاج هستی یا با لحاظ جنسی مشکلی داری همین الان بهتره بهم بگی تا بعداز زندگی مشترک عمرمون رو تو دادگاه تلف نکنیم

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

منم خیلی سردم، کم کم شوهرمم داره سرد میشه، باورتون میشه الان یه ماهه رابطه نداشتیم، بدون هیچ دلخوری و بحثی، خیلی عادی بدون رابطه داریم زندگی میکنیم😔

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
تو مملکت ما موقع ازدواج درباره همه چی صحبت میکنن الا همین مزاج.‌..اما من موقع ازدواجم که خیلی هم سنت ...

خیلی کار درستی کردید...ولی باز هم با حرف مشخص نمیشه...نامزد سابق من خودش جلسه ی سوم بود مطرح کرد..من گفتم طبیعی ام....ولی اون گفت میخواستم بدونم به چه صورتی  هستید گفت منم طبیعی ام....بعد از عقد متوجه شدم اصلا سردمزاجه....رابطه ی کامل علاقه نداره...منظورش از طبیعی نهایت دوبار در ماه بود ..و اینکه می‌گفت بعضی ماه ها هم شاید یکبار...در کل دیدم مشکل داره..

میل جنسیش خیلی کمه همش بایدمن برم سمتش هفته ای ی بارشایدبخوادولی من ی روزدرمیون

چن سالشه

چن وقت ازدواج کردين 

سلام لطفا هرکی دوست داشت برای اجابت شدن خاسته م دعا کنه و صلوات بفرسته... ب امید خدا خودتونم هر خاسته ای دارین برااورده بشه انشالله 
منم خیلی سردم، کم کم شوهرمم داره سرد میشه، باورتون میشه الان یه ماهه رابطه نداشتیم، بدون هیچ دلخوری ...

خیلی کار اشتباهی می‌کنی عزیزم.....مرداگر سرد بشه دیگه گرم کردنش مشکله.....و سردمزاجی مرد در خیلی از جنبه های زندگی تاثیر منفی میذاره..در بروز احساس و عاطفه..در اینکه به زن توجه کنه و حتی باهاش اهل مشورت بشه.... خیلی از خصوصیاتی که مثبت باشه در مرد مثل اهل مشورت بودن با زن مثل بروز محبت و عاطفه مثل توجه به زن از نیازی که به زن ازلحاظ ج.ن.سی داره نشات میگیره