سناخانومي مدیر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عنوان لطفا بیاید رفتم سونوی قلب | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 156 پست سلام دوستان من رفتم سونوی قلب بهم گفت هماتوم داری من اصلا خونریزی یا لکه بینی ندارم میشه لطفا از تجربیاتتون بگید🙏❤ 1399/04/17 | 11:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 انومالی چند هفتس؟؟؟؟ من ۱۸ب بعد رفتم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 اوکی عزیزم😍😍😍 😍🌷💖 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 😍🌷💖 سلام عزیزم چطوری نی نیت چطوره😍😍😍😍😍😍من امروز رفتم غربالگری خداروشکرهم هماتوم رفع شده همم اینکه نی ینم پسمله♥️😍😍😍😍😍😍
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 سلام عزیزم چطوری نی نیت چطوره😍😍😍😍😍😍من امروز رفتم غربالگری خداروشکرهم هماتوم رفع شده همم اینکه ... سلام فداتشم خوبی😍😍😍ای جاااانه دلم خداروشکرررر😍دیدی گفتم پسمله😍😍مبارکه عزیزدلم خداحفظش کنه گل پسرتو عزیزم😍😍😍 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 سلام فداتشم خوبی😍😍😍ای جاااانه دلم خداروشکرررر😍دیدی گفتم پسمله😍😍مبارکه عزیزدلم خداحفظش کنه گل پ ... قربونت بشم خوبم😍😍😍😍❤❤❤اره میگم ۱۳ هفته و دو روزم بود درست گفته دیگه؟؟؟
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 قربونت بشم خوبم😍😍😍😍❤❤❤اره میگم ۱۳ هفته و دو روزم بود درست گفته دیگه؟؟؟ فدات عزیزم💖اره اجی اگ جای معتبری رفته باشی درست گفته 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 فدات عزیزم💖اره اجی اگ جای معتبری رفته باشی درست گفته اره جای خوب رفتم دکترش خوب بود♥️
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 اره جای خوب رفتم دکترش خوب بود♥️ پس مبارکه اجی جون😍😍😍ولی فعلا جایی نگو تاقطعی شه عزیزم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 پس مبارکه اجی جون😍😍😍ولی فعلا جایی نگو تاقطعی شه عزیزم از ذوقم به همه گفتم😂😂😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 از ذوقم به همه گفتم😂😂😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ عزیزم😍اشکال نداره کم پیش میاد عوض شه،هرچیه سالم باشه فداتشم😍 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عزیزم😍اشکال نداره کم پیش میاد عوض شه،هرچیه سالم باشه فداتشم😍 قربونت اره واقعا هرچیه فقط سالم باشه هم واسه تو هم من😍😍😍
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 قربونت اره واقعا هرچیه فقط سالم باشه هم واسه تو هم من😍😍😍 الهی امین اجی جون😍❤ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 الهی امین اجی جون😍❤ سلام مامان خانوم چطوری کم پیدایی😍♥️نی نیت خوبه
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 سلام مامان خانوم چطوری کم پیدایی😍♥️نی نیت خوبه سلام مهربونم خوبی عزیزم فسقل خان خوبه😍😍شکرخدا گلم ازمنم خوبه،منم همینطور دارم روزای تکراری میگذرونم دگ چل شدم😑توچیکارا میکنی عزیزم😚❤ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚