2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
رحم کن😁😁

حالا یکی مثل من که عاشق جرردادنه خواهرشورام انقد آروم و مظلومن اصلا اهل حرف و دعوا نیستن😂😂کاش یه خواهرشوهر مثل خواهرشوهر اسی داشتم جرواجرش میکردن دلم خنک میشد😂😂نه خدایا چنین خواهرشوهری نمیخوام توبه😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی مثل من که عاشق جرردادنه خواهرشورام انقد آروم و مظلومن اصلا اهل حرف و دعوا نیستن😂😂کاش یه خ ...

ببین مظلوم بودی اون روشونم نشون میدادم .از من هبا تجربه این حرفو قبول کن

خودمم به این نتیجه رسیدم که موندنم دیگه بی فایده است هیچ وقت تو زندگیم بد هیشکی را نخواستم ولی نمید ...

الان در چه حالی.کجایی؟ی روزی تو هم گرگ میشی خیالت راحت.ولی ب شرطی ک دل از این زندگی بکنی....وجدانن بیا ی چندتا نفری تپل کن همشون رو.اصلا غصه نخور..

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چند وقت پیش خواهر شوهرام جاریمو بد جور کتک زدن  مواظب خودت باش

اووف حتما جاریت ازشون میترسه و حسااب میبره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
سر این‌که چرا همالی او نارو نمیکنه بیچاره جاریم یکم تپل تا بیاد تکون بخوره دو تا یی زده بودنش پسر او ...

واقعا گفتن چرا کار نمیکنی

بعد جاریت چکار کرده 

زیردستشونه یعنی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
آخه دختر دایم کپی اسی یعنی کپی ها الان خونه باباشه داره طلاق میگیره اولش فک کردم عاطفس بقیشو خوندم د ...

اون خانواده شوهرش چجورن

خواهرشوهرا کار کشیدن یا کتک.زدنش

برا توقیف اموال شوهرم میگم اخه خونه داره بلند نمیشه قولنامش ذست منه

ببرباخودت اگرلازمشد داشته باشی امامواظب باش گم‌نکنی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

برو خونه بابات و شرط بذار تا خونه جدا و دور از اونا نگیره برنمیگردی حتی شده 6 ماه هم خونه بابات بمونی بمون تا خواستتو انجام بده بعدشم کلا با اونا قطع رابطه کن شوهرت خواست بره خونه اونا تنها بره و بیاد.

مشخصه خیلی حرص خوردی 😞😔

آره خیلی

کردن کسی میزاره بهش ظلم بشه بهم خیلی فشار میاد

اگه بتونم خودم حقش میگیرم که جز نزدیکانم باشه ولی نتونم همه زورم میزنم خودش یه حرکتی بزنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چند وقت پیش خواهر شوهرام جاریمو بد جور کتک زدن  مواظب خودت باش

خدا لعنتشون کنه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏