2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
سمت تبریز نگفتم که به کسی برنخوره

ببین ظاهرا شوهرت دوستت داره ولی خانوادش نمیخوانت پس باید ازشون فاصله بگیری و اینک اینقدر ب خواهرای شوهرت رو نده 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من زنگ زدم به باباش که بیاد هیچی نگفت بعد زنگ زدم به مادرش میگم اینطوریه میگه عیبی نداره تو هی ...

ببین وقتی میبینی شوهرت و جادو میکنن

به شوهرت ادرار بده بخوره 

دو سه قطره بریز تو چایی بده بخوره 

عزیزم همه ی اینا تقصیر خودت!! خودت وقتی در برابر ظلم سر فرود میاری و سکوت میکنی یعنی این اجازه رو م ...

ممنونم بابت راهنماییت 

خودشم تا دیروز میگفت خسته شدم ازینجا بریم پشت من بود حالا که مادرش زنگ زده رنگ عوض کرده

وقتی یکی بخواد الکی وصله بچسبونه به زندگیت و ایراد بگیرع و دخالت نا بجا بکنه حقش همینه ... همین اول ...

نمیگم بیکار بشین ولی لازمم نیست در این حد ری اکشن نشون بدی 

خیلی خانومانه تر میتونی هم جواب بقیه رو بدی چه کاریه یکی رو از خونه تون بیرون کنی قوم مغول نیستیم ک تمدن و فرهنگ سرمون نشه 

انسانیم و شایسته رفتار میکنیم 

میگی چکار کنم خذانکنه پات به دادگاه باز بشه خیلی خرج کردم خیلی اسیرم کردم اخرسرم هیچی به هیچی  ...

دادگاه  از اون جهنم بهتره  تو مدرک جمع کن  شاهد بیار  برو از اون خونه ۴سال دیگه قلبت ضعیف میشه باید باتری بزاری بیفتی بیمارستان و دکتر  افسردگی میگیری  پس واقع بین باش جهنم خوبه یا چندبار بری دادگاه هیچم سخت نیس خودتو گول نزن

نمیگم بیکار بشین ولی لازمم نیست در این حد ری اکشن نشون بدی  خیلی خانومانه تر میتونی هم جواب بق ...

بعضیا انسانیت ندارن عزیزم ... یه بار که به یکی رو دادی تو جمع خوردت کنه دیگه عادت میشه ... بعد حتما طرف ی چیزی میدونه اینجوری برخورد میکنه وگرنه هیچ زنی دوس ندارع اینجور خشن باشه

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

نمیگم بیکار بشین ولی لازمم نیست در این حد ری اکشن نشون بدی  خیلی خانومانه تر میتونی هم جواب بق ...

اذیت جاریم خیلی کردن جاریم غریبه مثل همین خانومه مظلومه نمیخوام مث اون باشم

میشناسمت 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
دلتون نسوزه واسه اسی مظلوم ب اندازه ظالم مقصره 

اینا خیلی بی حیان 

چندروز چیش که اینجوری شده بود شوهرم زده بودش مانتوش داده بود بالا میگفت داد میزد ها به شوهرم که بیا ک...سم بخور 

ابرو براش مهم نیس من دوست ندارم صدام بره بیرون از خونه

ممنونم بابت راهنماییت  خودشم تا دیروز میگفت خسته شدم ازینجا بریم پشت من بود حالا که مادرش زنگ ...

پس حالا نوبت توعه که رنگ عوض کنی

بشی کسی که نشناسنت 

باید انقدر محکم برخورد کنی که حتی نتونند بشناسنت

وکیل بگیر و دیگه جوابشون نده و بگو من دیگه با شما کاری ندارم و اگه صحبتی هست فقط به وکیلم بزنید

خودت ازشون بگیر 

زنی باش از هر مردی مردتر و قوی تر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏