2777
2789
عنوان

تاپیک مادر جوون سی ساله

508 بازدید | 27 پست

اول آرزوی خوشبختی و سلامتی برای اون دختر خانم و خانوادش دارم خدارو شکر ایشالا همیشه خوش باشید

بعد عزیزانی که شروع کردن به انتقاد کردن 

هیچ توجه به حس و حال اون دختر خانم نکردین که چه حس خوبی از زندگیش داره منتقل میکنه

این یعنی اگه مادرش تو سن کم هم ازدواج کرده الان تونسته یه زندگی رو  بسازه که این دختر ۱۷ ساله اینقدر حال خوبی توی اون زندگی داره 

چیزی که شاید خیلی از دخترای همسن وسالش ندارن

این اگه موفقیت نیست پس چیه ؟

پس دلسوزی بیجا نکنید نه زندگی خودش تباه شده نه بچه هاش!!!

اونهایی که حرف از کودک همسری میزنید ،با ازدواج توی این سن وسال مخالف هستید نظرتون در مورد روابط جنسی توی همین سن وسال اونم خارج از چارچوب ازدواج چیه ؟ یه نگاه به آمار بندازید 

اگه با اونم مخالفید که راهکار درست چیه به نظرتون؟

اگرم به نظرتون اون مشکلی نداره که حرفی باقی نمیمونه.

از طرفی کی گفته که دختر ۱۵ ساله کودک به حساب میاد 

این کاملا بستگی به شخصیت اون فرد و نوع تربیت خانوادگیش داره یه دختر میتونه ۱۵ سالش باشه و کاملا عاقل و سنجیده با مسائل برخورد کنه یا نه ۳۰ سالش باشه ولی هیچ درکی از زندگی و مشکلاتش نداشته باشه

این‌که از این ور اون ور یه اصلاح کود‌ک همسری شنیده باشیم و همه جا استفاده کنیم درست نیست به نظرم.

و این‌که ازدواج کردن به معنی تعطیلی بقیه زندگی نیست 

خیلیا ازدواج میکنن و بقیه چیزا رو هم به موازات با زندگی مشترک پیش میبرن اون دیگه بستگی به همت شخص داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت دیدم مردمی که همش دم از قضاوت نکردن و دین من انسانیت است و توهین نکردن میزنن چطور به این دختر حمله کردن و حتی کار به نفرین خانوادش هم رسید و نترسیدن از دل شکستن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

هیچ جا ندیدم اندازه ایران جلوی بچه و ازدواج گارد بگیرن اول که بهونشون مالیه بعد میبینی طرف میلیاردره تو ۴۰ سالگی شده مادر سگ یا پدر گربه جای اینکه تشکیل خانواده ومسئولیت پذیری ارزش باشه برعکس شده

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

کسایی که خودشونو زدن به خواب رو نمیشه بیدار کرد 

مشکل کسایی که دوسدارن 15 سالگی زایمان کنن نیست مشکل کسایی هستن که همچین سرنوشتی نمیخوان ولی بخاطر این جامعه مجبور میشن زود ازدواج کنن

همین الان یکی تاپیک بزنه با یه پسر 15 سال کوچکیتر میخوام ازدواج کنم شلوارتونو در میاوردین به نشانه اعتراض بعد واسه من نگران ناراحت کردن این و اونن

ایشالا همه اونایی که با این مدل روابط مشکل ندارن دختراشون 15 زایمان کنن خانوادگی رستگار شن 

ریپلای نمیخونم .

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

استثنا همیشه هست

ولی خب طبق قاعده ی کلی ۱۵ سال بچه ست و وقت ازدواحش نیست

و خب اینکه مثلا یه بچه ی ۱۷ سالشه اوح افتخارش این باشه که مامانش خوشگل و جوونه به نطرت خوبه؟؟‌خوشگلی و جذابیت باید یه فاکتور باشه کنار بقیه ی شاخص ها....

کاری با اون تاپیک ندارم ولی مخالف کودک همسری ام 

آره زیر ۱۸ سال کودک محسوب میشه چون هورموناشو‌ن‌ همش درحال تغییره‌ 

چون در حال رشدن‌ 

احساساتی‌ ان‌ 

نباید زیر ۱۸ سال برن زیر مسئولیت زندگی و بجای درس خوندن بشینن‌ بچه بزان‌ و بچه بزرگ کنن

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

کاری به اون تایپک ندارم ولی بالا باید پایین بیایید زیر ۱۸ سال کودک همسری محسوب می شود 

و نکته دوم اینکه دوستی با جنس مخالف با ازدواج زمین تا آسمون متفاوت و کاش بفهمید ...

و اینکه من مخالف هر دو هستم چه کودک همسری چه دوستی زیر ۱۸ سال