2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
الکی اسم ترکا بد رفته😁ولی خدایی اگ عروس راه بیاد هیچ خانواده ای بد نمیشن من کلا خواهرشوهر نمیشم ول ...

آخه بعضی از خونواده ها مرض دارن مثل خانواده شوهر استارتر

ایشالا بهترینا نصیبت بشه  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی نگید طلاق بگیر یا جررشون بدع...اسی اگع میتونست انجام بده نیاز ب گفتن کسی نبود خودش انجام میداد... ...

میدونی از یه نظرم بچه ها راست میگن 

من تاحالا از اول عمرم باکسی دعوام نشدهنه بلدم بزنم نه بلدم فحش بدم همیشه مث ماست بودم

دیگه خودمم خستم از خودم

همون اشتباه کردم  چه بسا مادرش خودش نهش یاد نداده باشه

دیگه هیچوقت جوایشونو نده .شوهرتو پُر کن .اونو بنداز بجونشون...حالام چن روز صبر کن شوهرت دوبارع اروم میشه.....بببین من اینجور بودم شوهرمو انداختم ب جونشون‌.تازه شوهرت جواب بدع اونا بیشتر میسوزن

چشمات ببند ...وانمود کن نمیبینی...تا ارامشت بهم نخوره...  
اسی به به چقدرتوزن زندگی هستی یه بچه هم بیارکه جات محکم شه.😐اگه بری خونه پدرت وبازدلت براشوهرت بسوز ...

حالا خواهرای شوهرش کم بودن میزدنش شما هم میخوای بزنیش 😂😂😂😂😂 

میدونی از یه نظرم بچه ها راست میگن  من تاحالا از اول عمرم باکسی دعوام نشدهنه بلدم بزنم نه بلدم ...

خب منم میگم نمیتونی اینکارا بکنی عین خوده من ...بخاطر این میگم ی راه حل دیگه بدید ..ببین منم عین تو بودم مادرشوهرم افریتع بود دو رو و دروغگو .کار نمیکرد همع کارا با من بود بعد پشت سرم کمرشو میگزفت اخخخ مردم از کااار.عروس دستمو نمیگیره.یا باهام قهر و دعوا اونوقت جلو شوهرم صدام میکرد عروس گلم🤕🥴

وای درکت میکنم منم ترکم ...نمیگم زندگیم مثل تویه  ولی خانواده همسر منم مرد سالارن  درکل بد نیستن ولی حرف حرف شوهره  ....حالا عزیزم تا اونجایی که من خوندم شوهرت از رفتن تو میترسه برو تا ایندفعه خونتو  جدا کنی و قطع ارتباط کامل و اگرم  نه طلاق بگیر خدا بهرینها  رو جلو پات میزاره  شک نکن چون با یه  حرفت خواهرشوهرت  به اون روز افتاد برو این زندگی فایده نداره مگه چقد عمر میکنیم

وای درکت میکنم منم ترکم ...نمیگم زندگیم مثل تویه  ولی خانواده همسر منم مرد سالارن  درکل بد ...

خودمم به این نتیجه رسیدم که موندنم دیگه بی فایده است

هیچ وقت تو زندگیم بد هیشکی را نخواستم ولی نمیدونم چرا زندگیم این شد

الان زندگیت چطوره عزیزم؟؟ شوهرت خوبه؟؟؟ پشتته؟؟

عاره خداروشکر خیلی خوب شده.جدا شدیم ازشون .ولی هنوزم گعگاهی اذیت میکنه و مشکل درست میکنن اما دیکع شوهرم خودش جوابشونو میده .میگم ک تا میتونی ازشون پیش شوهرت بگو.اونارو از چشم شوهرت بنداز...تو ساوت نمون اونا فقط بد تو رو بگن ...شوهرت ببشتر کنار توهه و تو وقت بیشتری داری برای اینکار...همین الانم دیر نشده.با گریه براش همچیو بگو ..بگو مثه همیشه دارن تهمت میزننن و نظرشو برگردون سمت خودت.یکم زرنگ باش و از روشهای زنانگی استفاده کن .تا میتونی شوهرتو جذب خودت کن و اونارو خراب کن 

عزیزدلم خواهرانه میگم به خودت رحم نمیکنی به بچه یا بچه هایی که قراره تو این زندگی با این شوهر و خانواده به دنیا بیان رحم کن. طلاق نمیده کشکه گلم. شما بخوای میتونی طلاق بگیری و اولین دلیل هم نداشتن امنیت جانی تو اون خونه است. با وکیل مشورت کنی قشنگ بهت یاد میده چجوری از شر اینا خلاص شی. خانوادت هم که حامی خوبی هستن. پس حیف تو و جوانی و عمرت گلم. خودتو نابود نکن. اون شوهر لیاقت فداکاری نداره که اگه داشت نمیذاشت شما حتی یه روز این رفتارها رو تحمل کنی و تو این فشار کاری و روانی و روحی بمونی

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔