2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن شب پیش تو ی مهمونی همه دیدم من خیلی ریلکس رفتارکردم وهمش ب شوهرم چسبیده بودم من خواهرم تو حیاط داشتیم ظرف میشستیم ک خواهررفت داخل بعد چن دیقه اون اومد بیرون رفت دسشویی منم مشغول شستن ظرفابودم حدود ی ربع شایدم بیشتر تو دسشویی بودحس بدی بهم دست دادک این بازچیزی توسرش باشه اخه وقتی داشتیم غذا میخوردیم من گفتم بمامانم کباب زیادنخوردم اون چنتا کباب تو بشقابش بودگفت اگ سیرنشدی اینارو بخور

اووه از من برعکسه منو میبینه اینقدر قیافه میگیره و باد میکنه که نگو یا اگر تونست فرار میکنه اونم با عصبانیت.وحشتناکه همه هم روی رفتار اون و من زوم میکنن و بیشتر انگشت نما شدیم احمق رو.من خودم رو بیخیال و عادی عادی نشون میدم

وقتی شمارو میبینه چطور رفتارمیکنه خودنمایی میکنه

سعی میکنم اصلا نبینمش و جز حرکات شو بررسی نکنم

مثلا اغلب مهمونی ها نمیرم و خودمو درگیر کارم میکنم

دیر میام زود میرم

اگه بشه تو اتاقم کار میکنم یا میرم ی اتاق دیگه

گاهی میرم حیاط

و اغلب ی کاری واسه خودم درست میکنم تا سر گرم شم...

اووه از من برعکسه منو میبینه اینقدر قیافه میگیره و باد میکنه که نگو یا اگر تونست فرار میکنه اونم با ...

ن این تاک منو میبینه میزنه زیر اوراز یا بقول خودمون دورزجون شما خرمیشه بیشعورخودش زن داره

ن این تاک منو میبینه میزنه زیر اوراز یا بقول خودمون دورزجون شما خرمیشه بیشعورخودش زن داره

از منم زن و بچه داره...

منم زن و بچه دارم البته خخخخ

بعضیا بیشعورن دیگه چیکار کنیم

اره واقعا بیشعور و عقده ایه

مال من رفت  آلمان دیگه ندیدمش .نمیدونم چرا دوست دارم یکبار دیگه ببینمش.😒😔

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد