پریا۱۳۷۲ مدیر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 704 عنوان دیدن عشق قبلی تو مهمونی | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 20 پست چطور رفتارکنم ک برا اون سوتفاهم نشه 1399/04/16 | 05:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریا۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 704 مال من رفت آلمان دیگه ندیدمش .نمیدونم چرا دوست دارم یکبار دیگه ببینمش.😒😔 بهترک رفت کاش مال منم بره
پریسا۴۶ عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 4751 بهترک رفت کاش مال منم بره آخه مال من آنقدر با شخصیت و آقا بود. اصلا این مدلی نبود. شوهرمم خوبه خدارو شکر ولی نمیدونم چرا عشق اول همیشه یکجایی ته قلب آدم میمونه میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
پریسا۴۶ عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 4751 سعی میکنم اصلا نبینمش و جز حرکات شو بررسی نکنم مثلا اغلب مهمونی ها نمیرم و خودمو درگیر کارم میکنم ... اینا بیشتر اعصاب خورد کنن تا عشق قدیمی. میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
پریا۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 704 آخه مال من آنقدر با شخصیت و آقا بود. اصلا این مدلی نبود. شوهرمم خوبه خدارو شکر ولی نمیدونم چرا عشق ا ... شوهرم تمام دنیامه اون خرکیه
پریسا۴۶ عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 4751 شوهرم تمام دنیامه اون خرکیه پس معلوم عشق نبود . یک حس گذرا بوده.خوشحالم برات که عاشق همسرتی . خیلی عالی😗 میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد