دلم براش خیلی تنگ شده حالا فهمیدم چقدرررر دوسش دارم
چیکارکنم برگرده ذکری دعایی
خدایا 😭😭
مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم)
از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سره زخم زبونا و بچه بازی های من اینقدر اعصابشو سره چرت و پرت و دروغهای بقیه خراب کرده بودم که جلومامانم خواست منو بزنه حاالا مامانم میگه فقط طلاق ولی شوهرم خوبه اونطوری نیست من روانیش کردم
مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم)
😔😔منم مقصر بودم من یک ماه هعی چرت و پرت گفتم اون هیچی نگفت
نتونست خودشو کنترل کنه پیش مامانت.دو روز دیگ جلو صد تا غریبم نمیتونه.شخصیتتو اعتماد بنفستو جوونیتو با خاک یکسان میکنه
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
😔😔منم مقصر بودم من یک ماه هعی چرت و پرت گفتم اون هیچی نگفت
چرتو پرت گفتی اون باید این کارو کنه؟
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
نتونست خودشو کنترل کنه پیش مامانت.دو روز دیگ جلو صد تا غریبم نمیتونه.شخصیتتو اعتماد بنفستو جوونیتو ب ...
😭😭😭میترسم از طلاق