میگن از یکسالگی دیگه احتیاجی به اون صورت به مکیدن نداره،بعد چون زیاد هشیار هم نیست متوجه نبود پستونک نمیشه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پستونک دخترمو ۲۰ ماهگی گرفتم ازش و روشمم اینجوری بود که سرشو باقیچی یه کوچولو بریده بعد دیگه تو دهنش نمیموند هی میگفت چرا اینجوریه ولی یروز اذیت کردو بعدم دیگه تمام
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
چرا؟ میگن بچه ها کلا نیاز به مکیدن و وابستگی به چیزی رو دارن،دوست من پستونک نداد،بچه ش انگشت میمکه،یکی دیگه پستونک نداد،بچش شبانه روز سینه میمکه،یکی دیگه به زور پستونک رو گرفت،بچه دائم یه پتو بغل میکنه میره اینور اونور،بچه ها کلا نیاز دارن یه چیزی همدم و همراهشون باشه
پستونک ارتدنسی های الان اصلا بد نیستن
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چرا؟ میگن بچه ها کلا نیاز به مکیدن و وابستگی به چیزی رو دارن،دوست من پستونک نداد،بچه ش انگشت میمکه،ی ...
من کلا ندادم بنظرم منطقی نیست بچه ها دهانشون دنیا رو کشف میکنن میکیدن انگشت گذاشتن وسایل داخل دهان نشانه هوش
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
اون پستونکای قدیم بود پستونکای مارک اونت واقعا عالی و ارتودنسی هستن تنها نشکلی که داره به نظرم باعث ...
مارک نیپ هم من استفاده کردم فوق العاده راضیم
اون پستونکای قدیم بود پستونکای مارک اونت واقعا عالی و ارتودنسی هستن تنها نشکلی که داره به نظرم باعث ...
خوب این یه عیبش من که ندادم بنظرم دندان ها خراب میکنن فرقی هم نمیکنه چه نوعش باشه