2777
2789

به مشاورم هم گفتم گفت برو مدریت بازرگانی ثبت نام 

یا پیام نور یا ازاد بعدش انصراف بده 

چون سال چهارممه و خیلی اذیتم میکنن فامیل ها و دوست ها میخوام برم ک ولم کنن

حالا پیام نور کدوم رشتش خوبه 

و هزینش ترمی چقدره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

رشتت چیه

تجربی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور ترمی ۹ تومن فکنمهمون مدیریت بازرگانی انتخاب رشتع کت

واقعا؟؟؟؟؟

چرا اینقدر زیاد 

یادت باشه بری بعد باید هزینه ی انصراف بدیا

پیام نور حتی؟؟

پیام نور حتی؟؟

ازاد و دولتی را مطمینم پیام نور را خبر ندارم ولی اونم حتما هزینه میگیره.

ببین اگه الکی بری یه چاهیه که میگی ادامه بدم باید پول بدم ادامه ندم باید پول بدم.

راه بازگشت درست نداری.

حداقل یه رشته ای برو که بعدش کار داشته باشی، حسابداری بری بهتره به نظرم