2777
2789

یه بار مامانم خونه تکونی میکرد کل خونه به هم ریخته تو یکی از اتاقا رختخوابا وسط رو هم تلنبار شده بود منم رفتم تو اتاق در و بستم شلوارمو کشیدم پایین نوارمو عوص کردم تو تمام مدتم بلند بلند با خودم حرف میزدم میگفتم این پیف پیف بو گندو رو درمیارم وای چقدم خون روشه الان میندازم تو پلاستیک حالا چسب این خوشگله رو میکنم تمیز خانم بدو برو تو شورتم بعد داشتم شلوارمو میکشیدم بالا گفتم خب حالا اینو میکسم بالا تمیز و مرتب یهو دیدم رختخوابا تکون میخوره و یه نفر زیر رختخوابا داره میخنده جیغ کشیدم رفتم بیرون دیدم داداشم از زیر رختخوابا اومد بیرون غش کرده بود وای چقد خجالت کشیدم جالب اینجا بود اون نگاه نکرده بود ولی خودم با این زبون بریده ام گزارش لحطه به لحظه داده بودم

و خدایی که به شدت کافیست.......
منننن خیلی تباه بودم تازه جریان باکرگی رو فهمیده بودم از پریودیم میدونسم ولی در اون لحظه فک کردم پرد ...

😆😆😆😆😆😆عمق تباهی رو فهمیدم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار مامانم خونه تکونی میکرد کل خونه به هم ریخته تو یکی از اتاقا رختخوابا وسط رو هم تلنبار شده بود ...

😐😐😐😐😐😐😐

واااااایییی چی کردی بعدش 

من ب جای تو بودم نگاش نمیکردم ک

یه بار مامانم خونه تکونی میکرد کل خونه به هم ریخته تو یکی از اتاقا رختخوابا وسط رو هم تلنبار شده بود ...

😑🤢😂🤣🤣🤣🤣🤣

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یادمه مامانم ن و ا ر شو تو دستشویی جا گذاشته بود😑😑😑😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😆😆😆😆😆😆عمق تباهی رو فهمیدم

😂😂😂😂😂😂 قبل ترش گلاب ب روت موی زیر بغلو بیکینی ک در میومد با خودم میگفتم خاکتوسرت ببین چقد کصیفی ک داری مودر میاری کم کم باید ببافیشون😐😂😂😂😂😂هروز میرفتم حمام ک موها بره نمیرف..بد تو دینیمون خوندیم واس چیه☹😂

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!

الان همیشه موقعش استرس دارم. هی فوبیای بارداری دارم.. الان میبینمش خوشحال میشم.😂

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض