من برا اولین بار ک پریود شدم فقط ی جا دراز میکشیدم فکر میکردم نباید حرکت کنم بعد همون شب اولم تشکمو ...
وایی منم همه جاروکثیف کردم
از من از همون اول نا منظم بودن یبار تو مدرسه بودیم هیچوقت شورت نمیپوشیدم چون شهرمون خیلی گرمه بعد دوستانه دو هم جمع شدیم لامپ کلاس خاموش پنجره ها بسته داستان جنی تعریف میکردیم وقتی رسید به جاهای حساس یهو یکی از بچه های کرمی کلاس با جیغ و ادا اطفار اومد تو کلاس همه ر.ید.یم ی جیغ بنفش زدن فقط پریود شدم😐
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار خواهرم اومد خونه گریه میکرد. اون روز برف میومد گفت ندارم نیست افتاده نمیدونم کی پشت سرم بوده.😂
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
یکی از اقواممون پریود شده بود با داد و بیداد پرید تو کوچه که از فلان جام داره خون میاد میخوام بمیرم ...
😬😂😂😂😂
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا