2777
2789
عنوان

به یک مادر روانی کمک کنید

1292 بازدید | 86 پست

سلام خانوما

دخترم ۲۱ ماهشه.از اول تو تخت خودش میخوابید ولی توی اتاق ما. از وقتی شبا شیر نخورد یعنی ۱۴ ماهگیش هرشب ساعت ۳ حدودا میاد رو تخت ما میخوابه.هر کاری‌ام میکنم نمیتونم مقاومت کنم چون تو جای خودش نمیخوابه.یه مدتم هست تختشو گذاشتم اتاق خودش.حالا این هیچی

الان چند وقته شبا تا ۱۲ بیداره و صبح ساعت ۷ بیدار میشه.بعد از صبح که بیدار میشه خوابالود تو بغل منه تا بخوابه دوباره تاااا شب.

کلا خوابش کمه و با اذیت و گریه و اعصاب خوردی.دکترش شربت بیبی اسلیپ داد که بخوابه ولی سرسوزن اثر نکرد.

کمرم گرفته،گردنم گرفته دارم روانی میشم.راه حلی دارین؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بایدارامش داشته باشی ... وبارامش برخورد کنی 

توروز سعی کن خستش کنی  بابازی 

الان تواینستا پیج هایی هست توسن کودکت اماده کن بزار براش مشغول بشه 

تغذیه اش هم مناسب باشه وگرسنه نمونه 

دور از جون چرا به خودت فحش میدی گلم

بچه داری همینه 

شاید تو خواب ترسیده 

اگه بردی دکتر و آزمایش گرفته و انشالله مشکلی نداره باید صبوری کنی گلم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
وای این همه آنلاین تو تاپیک هست هیچکسی راه‌حلی نداره😭😭😭😭😭😭

عزیزم بچه بد عادت.پسر منم ۲۱ ماهشه بعضی وقتا روانی میکنه.از خودت نباش نکن بچه ب هر مادر تا ۳ سال نیاز داره شدید.من باید دست بندازه گردنم یا سر میزاره روبالش من میخابه

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

من بچه ام الان ۸ ماهشه کلا از وقتی بدنیا اومد خوابش کم بود خیلی کم شبا که بخوابه ۶ بیداره انگار درد مجبوریه خمیازه میکشه و نق و نوق میکنه حسابی هرچی به دکترش گفتم داروی برای خوابش بده نمیده میگه روی هوش بچه تاثیر میزاره اصلا خوب نیست خودت مادرشدی باید این چیزارو تحمل کنی دیگه عادت کردم بدتر من نیسی ک از بیهوشی کمر شدم کمرم داعونه راه رفتن هم به زور هست 

ولی خواب کم برلی هوش بالای بچه است کلا هوشیاری و شیطونی بچه هوش بالای بچه است 

فقط من هروقت خوابش اومده خوابوندمش 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

نمیدونم ..ما یه اتاق بیشتر نداریم..بخام جدا بزارم هم نمیشه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

منم دخترم ۲۶ ماهشه ولی همچنان پیش هم میخوابیم ۳ نفری...تو طول روز نمیخوابه؟؟؟

شبا قبل از خواب چیزای کافیین دار نمیخوره؟مثلا شیر کاکائو یا شکلاتی جیزی؟؟

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
اول بایدارامش داشته باشی ... وبارامش برخورد کنی  توروز سعی کن خستش کنی  بابازی  الا ...

ممنونم عزیزم شاید مشکلش همین باشه  چون بخاطر کرونا مثل قبل بیرون نمیریم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
یعنی از صبح تا شب تو بغل شماست تا بخوابه؟😭

پسر من بقران محصوصا برا خوب انقد بغلمه ک تمام بدنم فلج میشه و بی حس ک بعد اون قادر نیستم تا ی رب تکون بخورم

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

پسراول منم کلا بی خواب بود از صبح تا اخرشب درحال فعالیت ویاغرزدن الانم که کلاس سوم هست همینطور انرژی زیاد 😣😤😤

اما بچه های دیگم شکرخدا اهل خواب وارامش هستند البته اگر ارشدشون اجازه بده😉😞😶

یعنی از صبح تا شب تو بغل شماست تا بخوابه؟😭

نه..صبحا زود بیدار میشه و شب ها ساعت ۱۲ می خوابه... یه مدتی بود خیلی بغلی شده بود الان هر روز می برمش فضای باز با بچه های همسن و سال خودش بازی می کنه بهتر شده.قطره آهن سیدرال بهش بده شاید کم خونه که خوابش کمه.