2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

85 بازدید | 11 پست

پدر شوهرم و مادر شوهرم به تمام بچه های دیگشون خرج عروسی ، سرویس طلا ، خونه ، ماشین ، مغازه دادن به ما هزار ندادن ، شوهرم چندین ماهه هی بهشون گفته که ما رو حمایت کنید ما هم عین اونا ، حمایت نکردن ، شوهرمم قهر کرده از خونه پدرش و قطع ارتباط میخواد کنه و رفته توی پارک خوابیده و بهشون گفته یا ما هم حمایت کنید یا همون بچه هاتون کافی هستن واستون ما رو فراموش کنید ، کارای مادر شوهرم و خانوادش همش کردن شوهرم بوده تا الان ،شوهرم بچه آخر هست ، بنظرتون با قطع ارتباط و این قهر راضی میشن زنگ بزنن بگن حمایت می‌کنیم عین بقیه بچه هامون یا نه ؟ خیلی واسه شوهرم ناراحتم 

دقیقا عین ما 

قطع ارتباط بهترین گزینس 

مادرشوهرم داماداشو می‌کنه تو چشش خیلیم کمکشون کردن ولی یدونه پسرشو جلو داماداش خورد می‌کنه یدونه عروسشو که من باشم دن به دیقه با زبونش میزنه بیشعور 

گذاشتیمش کنار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عین ما قطع ارتباط بهترین گزینس مادرشوهرم داماداشو می‌کنه تو چشش خیلیم کمکشون کردن ولی یدونه پس ...

ببین کاش فقط همین بود خداشاهده هزار ت حمایت نکردن حتی در حد یه آبمعدنی حمایت 

میدونم میفهمم همشو تجربه کردم حالا انتظار دارن شوهر من براشون خرج کنه

شوهر من فقط روزانه آشپزی خونشون هم انجام میداد ،هفتگی کارای خونشون رو میکرد باور کن این همه محبت کرد ،درحالی که بقیه بچه هاش اصلا به بار خونش جارو نزدن حتی دختراش

شوهر من فقط روزانه آشپزی خونشون هم انجام میداد ،هفتگی کارای خونشون رو میکرد باور کن این همه محبت کرد ...

بد عادتشون کرده 

بهترین راه قطع ارتباط چون همچین ادمایی بعد ها میان تو زندگی آدم دخالت میکنن

خودت مستقیم با خانواده شوهر دهن به دهن نشو یا چیزی ازشون نخواه، اصلا چه از جانب خودت چه شخص دیگه حرفت به گوششون نرسه ، نمیدونیم در آینده چی میشه 

تصمیم صفر و صد بذار شوهرت بگیره ، نمیشه محبورشون کرد

قطعا رابطه بهترین کاره 

زندگیتون و خودتون بسازید ، من ۲۰سالم بود ازدواج کردم دانشجو بودم تمام این اتفاقات و تجربه کردم الان بعد این همه سال بهتر نشدن هیچ بدتر هم شدن رو اونا حساب نکنید 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

زندگیتون و خودتون بسازید ، من ۲۰سالم بود ازدواج کردم دانشجو بودم تمام این اتفاقات و تجربه کردم الان ...

اگه حمایت نکنند قطعا قطع ارتباط میکنیم تا ابد ،وقتی فرق میزارن 

اگه حمایت نکنند قطعا قطع ارتباط میکنیم تا ابد ،وقتی فرق میزارن

ببین عزیزم الان اول زندگیتونه می‌دونم از این رفتار ناراحتی ولی از من بهت نصیحت اگه سالها بعد ... روزی همسرت خواست باوجود رفتارهای خانواده ش یه رابطه با حداقلی باهاشون داشته باشه کارت بهشون نباشه ،شما نرو ولی بزار اون خودش تصمیم بگیره ، ولی شما خودت دیگه سمتشون نرو ،خوشبخت بشین گلم ♥️ 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘