2777
2789
عنوان

به یک مادر روانی کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شب کم میخوابه از صبح که بیدار میشه بغلمه که بخوابه تا شب  بعصی وقتا شکلات میخوره.یعنی از ا ...

شک نکن...دیروز مامانم میگفت عصر ۳تا کاکائو با چایی خوردم شبش تا ۴ بیدار بودم اصلا خوابم نمیرفت....استارتر جون یه کاری کن شب ساعت ۱۰ یا ۱۱ خاموشی بزن قبلشم کافیین نذار بخوره،در حدی محکم وایسا جلوش که اگر گریه کرد اصلا برقارو روشن نکنی بزار عادت کنه رو یه تایم خواب ...

تی وی هم از یه ساعتی به بعد خاموش کن ..از همین امروز عادتش بده دیگه بغل ممنوع فقط یا رو پا یا رو زمین .بالش بزار خودت بخواب بچتم مجبور میشه بیاد بخوابه پیشت..

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
عادتش بده تو بغلت نخوابه..چند روز اولش خیلی سخته تا عادت کنه تو بغلت نخوابه ولی شدنیه ...رو پا هم خو ...

خیلی تلاش کردم تو بغل نخوابه نتونستم

اولا رو پا میخوابید الان دیگه نمیخوابه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
پس تو ذات بچه‌اس این رفتار مامانم میگه من خودمم بچه بودم همینطوری بودم

بدبختی اینجابود نه من ونه همسرم ادمای شیطون وفعال نیستیم ... همه تعجب کردن باچنین پدرومادری بچه با این اکتیوی😑😑😑😮

بزار پیش شما بخوابه خوبه یکیه من دوتا دارم تا صبح چنبار بیدار میشم 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
بعدم اگه پیش خودت بخوابونی بیدار نمیشه فعلا بخوابون با زور جداش نکن تا آمادگیش پیدا کنه اینجوری نه ...

ممنونم عزیزم باشه دوباره میارمش پیش خودمون

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
وای این همه آنلاین تو تاپیک هست هیچکسی راه‌حلی نداره😭😭😭😭😭😭

واقع راه‌حلی ندارم چون خودمم همین مشکل بیخوابی رو دارم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه در یه سنی ترس های شایع توش شکل میگیره و وابستگی شدید بهت میگیره برای همین من دخترمو از نوزادیش اصلا تو تخت خودم نخابوندم و از ۶ماهگی جداش کردم!شمام اصلا کوتاه نیا خوابش برد بزار تو تخت خودش هرچندبار بیدار شد باز بزار تو تختش بزار متوجع بشه حریمش جداس بچه های الان بی نهایت باهوش تر و هوشیار ترن و اگر دائم بهتون بچسبن متوجه خیلی مسائل میشن و تو زندگیتون سردی ب وجود میاد

یعنی میگی دلیلش اینه؟آخه از ۳ شب تا صبح پیش ماست دیگه دکترش گفت جداش کنیم

ببخشید چرا نمیزاری بچه پیش خودت بخوابه؟ 

حالا دوسال دیگه جداش میکنی 

گناه داره بچه 

ما دوتا بچه داریم پیشمون میخوابن تو سالن فقط موقع رابطه خودمون میریم تو اتاق درو میبندیم همین قرار نیست به هر قیمتی بچه جدا بخوابه

کاربر جدید نیستم 😊
شک نکن...دیروز مامانم میگفت عصر ۳تا کاکائو با چایی خوردم شبش تا ۴ بیدار بودم اصلا خوابم نمیرفت....اس ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت امتحان میکنم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤