2777
2789
عنوان

به یک مادر روانی کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 86 پست
خوشحالم که براتون مفید بوده 😊🌷

خیلی ممنونم عزیزم.تا کامنت شما رو توی تاپیک اون خانم دیدم بلند شدم و ناهار دخترمو تزئین کردم.درسته که خیلی هنرمندانه نیست ولی دخترم خیلی ذوق کرد و غذاشو خورد.خیلی ممنونم ازت عزیزم واقعا پیشنهاد عالی‌ای بود.ممنونم که محبت کردی و وقت گذاشتی و بازم برام عکس فرستادی😍😘😘

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم عزیزم.تا کامنت شما رو توی تاپیک اون خانم دیدم بلند شدم و ناهار دخترمو تزئین کردم.درسته ک ...

سلام بر شما مادر هنرمند ،افرین گلم عالیه ،مرسی که برای فرزندت وقت گذاشتی کاش همه مادرها دلسوز بچه هاشون بودن ،واقعا بهت تبریک میگم انشالله خدا سایه شما و همسرت رو از بالا سر فرزندت هیچ وقت کم نکنه و تنتون سالم باشه همیشه.

عزیزجان کاری نکردم قابلی نداشت ،موفق باشی امیدوارم همیشه با دل خوش غذا برای دخترخوشگلت درست کنی.❤🌷

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
سلام بر شما مادر هنرمند ،افرین گلم عالیه ،مرسی که برای فرزندت وقت گذاشتی کاش همه مادرها دلسوز بچه ها ...

ممنونم عزیزم از دعای خوب و پر مهرت❤🙏خدا به شما و خونوادتون سلامتی و آرامش و شادی بده❤

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
یعنی از صبح تا شب تو بغل شماست تا بخوابه؟😭

باهاش بازی کن بزار خسته بشه بخوابه الانم که بخاطر کرونا پارک و خانه کودک نمیشه ببری وگرنه کار ساز بود

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

عزیزم سعی کن بزاری رو پات بخوابونیش تو این سن نباید تو بغل شما بخوابه شبو باید تو جای خودش باشه . البته صلاحه که کلا اتاق خوابش جدا بشه . البته من پسرم تا نزدیک ۳ سال پیش ما بود اما تو جای خودش شوهرم نزاشت وگرنه ۲۰ ماهگی داشتم جداش میکردم اما الان دیگه کاملا تو اتاق خودش میخوابه . زیاد به خودت وابسته کنی بعدا سخت جدا میخوابه . طبیعیه که شب بیدهر شه بیاد پیش شما اما ببرش رو تختش خودتم کنارش باش تا خوابش ببره . تو روزم حتما ی جوری بخوابون خونرو ساکت کن وگرنه بچه دائم عصبی و کلافه میشه اصلا درست و حسابی رشد نمیکنه

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
باهاش بازی کن بزار خسته بشه بخوابه الانم که بخاطر کرونا پارک و خانه کودک نمیشه ببری وگرنه کار ساز بو ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم🌹

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
عزیزم سعی کن بزاری رو پات بخوابونیش تو این سن نباید تو بغل شما بخوابه شبو باید تو جای خودش باشه . ال ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین🙏

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
ممنونم از راهنماییتون عزیزم🌹

🙏😘❤

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....