2777
2789
عنوان

به یک مادر روانی کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 86 پست

عادتش بده تو بغلت نخوابه..چند روز اولش خیلی سخته تا عادت کنه تو بغلت نخوابه ولی شدنیه ...رو پا هم خوبه عادت کنه بخوابه ...حالا بچست دیگه شبا میش خودتون بخوابه چیزی نمیشه که

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
این همه اصرار برای جداسازی از این سن‌چیه حالا ؟

بچه باید از ۶ ماهگی جدا بشه اگه جدا نشد سخته چون خرچی بزرگار بشه از قضیه لولو و ترس میترسند .

ولی من خودم اعتقاد دارم اول باید شیر شب بجه رو باید قطع بشه بعد جاشو عوض کرد

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم شاید مشکلش همین باشه  چون بخاطر کرونا مثل قبل بیرون نمیریم

پسر من وقتی ک میبربمش بیرون یا خسته میشه شب بهتر میخابه.وقت ک ن همش خونه بوده دیوونم میکنه شبها یعنی در حد ۵ دقیقه ی بار بیدار میشه با جیغ بخدا

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
ممنونم عزیزم.راست میگی بچه‌داری همینه

بعدم اگه پیش خودت بخوابونی بیدار نمیشه فعلا بخوابون با زور جداش نکن تا آمادگیش پیدا کنه

اینجوری نه خودت اذیت میشی نه بچه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
جدا نکردی جای خوابشو ؟

نه هنوز جدا نکردم گفتم من اعتقاد دارم اول شیر شبشو قطع باید بکنم بعد جاشو جدا کنم.

الان بااینکه شیر خشکیه ولی تونستم  تمهیداتی انجام بدم که بتونم شیر شبو کمش کردم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
منم دخترم ۲۶ ماهشه ولی همچنان پیش هم میخوابیم ۳ نفری...تو طول روز نمیخوابه؟؟؟ شبا قبل از خواب چیزای ...

چون شب کم میخوابه از صبح که بیدار میشه بغلمه که بخوابه تا شب 

بعصی وقتا شکلات میخوره.یعنی از اونه؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
یعنی میگی دلیلش اینه؟آخه از ۳ شب تا صبح پیش ماست دیگه دکترش گفت جداش کنیم

به حرف دکتر توجه نکن..طفلی بچه گناه داره الان تو سنی هستن که نیاز دارن شبا خودشونو بچسبونن به ما..من دخترم حتما باید هم من هم باباش پیشش باشیم انقدر وول میخوره بین ما هی میره پیش باباش هی میاد پیش من تا خوابش بره..اونم چی لباسشو میده بالا دست میکشه به شکمش یعنی ماساژ بده شکممو..خلاصه بچه ها گناه دارن حس امنیت باید داشته باشن تو این سن...۵ ۶ سالش شد یه اتاق خیلی جذاب با چیزایی که دوست داره براش درست کن خودش کم کم میره و جدا میخوابه...اگر از اول ترس تو جون بچه ها نندازیم بعدها از هیچی نمیترسن..بچه چه میدونه لولو چیه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
پسراول منم کلا بی خواب بود از صبح تا اخرشب درحال فعالیت ویاغرزدن الانم که کلاس سوم هست همینطور انرژی ...

پس تو ذات بچه‌اس این رفتار

مامانم میگه من خودمم بچه بودم همینطوری بودم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤