2777
2789
عنوان

خانومای مادرشوهر دار بیاید...

193 بازدید | 25 پست

خواهر شوهرم ومادرشوهرم اون روز بهم گفتن که خونه بابات خیلی بهم ریخته س و خیلی خرت وپرت دارن چند دفعه قبلام همین تیکه رو انداختن منم خیلی ناراحت شدم خواهر شوهرم زن داییم میشه منم به مامانم گفتم که اینجور شده دیگه واقعا ناراحت شدم مامانمم گفت میخام بهش زنگ بزنم ببینم هرکی میره خونه یکی سرک میکشه تو وسیله هاش وشما تمیز بودنو از ما یادگرفتید...حالا من با اینکه میدونم واثعا حقشونه مامانم بهشون بگه چون چند باره گفتن ولی بازم دلم نمیاد ناراحتشون کنم چرا آخه دل من اینجوره لعنتی حاضرم خودم ناراحت بشم ولی کسی ازم ناراحت نشه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من خودت باید همون موقع که تیکه میندازن یک جواب مودبانه و خوب بدی که هم خالی بشی هم اونا متوجه حرفشون بشن، اینکه مادرتون تماس بگیرن خیلی صورت خوشی نداره و از روی هم میفتن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
په اونا که راه به راه اینو میگن وتوهین میکنن درسته؟

خودت بهتر بود با سیاست جواب میدادی

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

تو میگفنی والا من خودم جایی میرم دقت نمیکنم ببینم کی چی داره

من دوسه بار گفتم 

نگفتن بده هاااا مثلا از فلامی حرف زده ک اینجوریه اینو داشت اونو نداست ولی من گفتم ک حواسشون باشه

به نظر من خودت باید همون موقع که تیکه میندازن یک جواب مودبانه و خوب بدی که هم خالی بشی هم اونا متوجه ...

یعنی الان به مامانم بگم نگه؟خودم چجوری بهشون بگم که بدم اومده نیدونی من چون زیاد زبون ندارم واحترامشونو دارم اینا سواستفاده میکنن همه حرفی میزنن

حالا بخاطر یه حرف خون به پا نکن  

مادرشوهرمنم خونشون از ما بالاتره ما پایین شهریم اونا تقریبا بالاشهرن اون روز گفتم همسایمون اذیت میکنه برگشت گفت اخه مردم اوجا زیاد فرهنگ ندارن  

منم به هیچ جام حساب نکردم چون نخواستم نقطه ضعف بگیره دوباره از این حرفا تکرار کنه

یعنی الان به مامانم بگم نگه؟خودم چجوری بهشون بگم که بدم اومده نیدونی من چون زیاد زبون ندارم واحترامش ...

بنظرم آره بگو فعلا مامانت نگه، دقیقا دلیلش همینه، اینجور افراد در برابر سکوت و بی زبونی بدتر میکنن، خوب فکر کن و یک جواب کلفت مودبانه آماده کن، من در اینجور مواقع اصلا نمیتونم ساکت بمونم 

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
حالا بخاطر یه حرف خون به پا نکن     مادرشوهرمنم خونشون از ما بالاتره ما پایین شهریم اونا ...

آخه این بار اولشون نیست چندین باره دارن میگن یا میان خونه من سرک میکشن ببینن تمیزه یانه اون سریم خواهرشوهرم میگفت یه آشناهامون گفته رفتی تو این فامیل توام شلخته شدی