2777
2789
عنوان

خدالعنتش.کنه.دکتروپوستم.داغون.شد.

373 بازدید | 23 پست

بهم.ی.لایه.بردارقوی.داده.بود.دوروز.زدم.روزسوم.ازشدت.سوختگی.رفتم.شستمش.وفرداش.فهمیدم.باردارم.دیگ.ادامه.ندادم.حالا.صورنتم.پوسته.داده.فجیح.جوشامم.بیشترشده.چیکارکنم😭😪

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ.صورتم.تیره.تره.قرمزشده😫😭

لایه برداری شده دیگه جوش های زیر پوستیت اومده رو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

خب لایه بردار خصلتش اینه ک پوست پوسته میده ک لایه مرده و لکه دار رو با پوسته دادن برطرف کنه و پوست جدید بیاری،بعد اینکه باید ی روز درمیون بزنی ن هر روز.

خوبه ک قطعش کردی تو بارداری خطر داره.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

شما باید لایه بردار شب قبل از خواب بزنی .یه لایه نازک  که پوستت نسوزه وهیچ نوری  حتی نور موبایل هم بهش نخوره

صب هم که میشستی بعدش آبرسان وبعد ضدآفتاب رو پوستت میزدی

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . . 
خب لایه بردار خصلتش اینه ک پوست پوسته میده ک لایه مرده و لکه دار رو با پوسته دادن برطرف کنه و پوست ج ...

اره.عوضی.بش.گفتم.مشکوک.ب.بارداریم.خطرنداره.گفت.نه.اصلا

حالا پوستت هیچی تو این شرایط نترسیدی حامله شدی؟من از کی میخام اقدام کنم بخاطر کرونا میترسم.همه بیمار ...

اصلا.فکرشم.نمیکردم.بشم.همسرم.ی.ماه.نشده.عمل.کرده