2777
2789

واقعا شما نی نی سایتیا چتونه کلی قد ۱۵۲ رو تخریب کردید برید خیابون چشاتونو باز کنید میبینید که حتی همون پسراش الان آب رفتن الان به ۱۵۲ میگید کوتوله الان بخدا یکی تایپک میزد میگفت قدم ۱۵۲ هست ناراحتم همتون میگفتید خیلیم خوبه تو ایران خیلیا اینجورین بعد طرف گفت من کوتوله نیستم بغلیم شروع کردید به هر هر که اینا مزخرفه و جوک 

من خودم 162 ولی 152 واقعا کوتاهه بغلی بودنشو راس میگه ولی

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره نکردن من دو صفحه از تاپیکشو خوندم همه گفته بودن تفاوت قدیتون زیاد هست  دیگ چرا دنبال ۱۸۰ ب بالایی بعدم زندگی رو قد بند نیست بعدا میاد مشکلاتشو از میزاره رو قد مرد و حل میکنه یکم عقلی نمیخونه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان شما باقد ۱۸۰ تون به کجا رسیدید که وقتی میگه بغلیم نه کوتاه میگید کوتوله ای قبول کن خودتونم اکثرتون وقتی یذره عضله میگیرید شبیه مردا میشه اندامتون مقل توجنسه ها  این به اون در 

چون گف شوهرم ۱۷۰ کوتاهه و خودش میگف انقدر تحقیرش کرده غرور شوهرشو خورد شده من به شخصه بدم اومد مگه ما خودمون قدو هیکلمونو انتخا میکنیم که اون خانم قد همسرشو مسخره میکرد و مگه روز اول ندید شوهرش قدش چقدر و همه اینا به کنار قد ۱۷۰ خوبه کوتاه نیس و اون خانم با قد۱۵۲ میگف من معمولیم در حالی که واقعا کوتاه بود.

خودش تو تایپیک جوری همسرشو کوچیک کرد همه بدشون اومد گفتن خودش کوتاهه