2777
2789
عنوان

خدالعنتش.کنه.دکتروپوستم.داغون.شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 23 پست
اصلا.فکرشم.نمیکردم.بشم.همسرم.ی.ماه.نشده.عمل.کرده

ایشالا مشکلی پیش نیاد

خاله من یه لایه بردار گرفته بودومیگفت  دفعه اول استفاده کردم پوستم پوسته پوسته شد.فرداش قرمز تیره شد.بعد از چند روز شروع کرد به روشن شدن.البته لایه بردارش دست ساز بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کلمه ای که میخونم استوپ میکنم چرا نقطه میزاری😩

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

عزیزم اولا هر چیزی و باید اول تست کنی

دوما حس میکنم درست استفاده نکردی

سوما از کجا میگی واسه بارداری ضرر داره؟

چهارما خاصیت لایه بردار همینه اولش پوست پوست و قرمز میشه یه سری جوش ها میاد رو

فقط نور نباید بخوره این مدت اصلا چون پوست حساسه

انقدرم به دکتر بدبخت فحش نده

حالا پوستت هیچی تو این شرایط نترسیدی حامله شدی؟من از کی میخام اقدام کنم بخاطر کرونا میترسم.همه بیمار ...

حالا حالا ها واکسن پیدا نمیشه منم دوماه بود کرونا اومده بود می ترسیدم الانم سه ماهمه حاملم  پس اگه میخای بچه بیار چون یه وقت تا دوسه سال کرونا تموم نشه ولی رعایت کن خیلی

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
حالا حالا ها واکسن پیدا نمیشه منم دوماه بود کرونا اومده بود می ترسیدم الانم سه ماهمه حاملم  پس ...

آخه در حالت عادی خیلی استرسی ام.میترسم حامله بشم اصلا دکتر و بیرون نتونم برم.واسه زایمان استرس بگیرم