2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل

146 بازدید | 22 پست

بچه ها من هر چهارتاش نهفته س دو تاش یه ذره زدن بیرون اونم کج دراومدن بین دو دندون فاصلا ایجاد شده هی غذا میره داخلش حس میکنم دهنم بخاطر اینا بو میده

خیلی سخته جراحیش؟ دردش خیلی زیاده یعنی؟ هزینش چقدره؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
هزینه جراحی فول به من گفتن ۷تومن شهرستانیم گفتن بیمه هم قبول نمیکنیم واسه فول جراحی چون ییمه پول کمی ...

۲۸ تومن میشه هر ۴ تاش 

کلیم دندون خراب دارم 

واویلا🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ تومن میشه هر ۴ تاش کلیم دندون خراب دارم واویلا🤣

منم همین تاپیک رو زدم چند دقیقه پیش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم همین تاپیک رو زدم چند دقیقه پیش

آره الان رفتم دیدم

وای من دندونم بی حس نمیشه هر وقت رفتم هر چی بیحسی زدن باز دردشو فهمیدم میگن دروغ میگی 

من اگه برم یه بار بالا و پایین سمت راست یبار چپ 

دو تا دو تا جراحی میگم بکنن اگه ۴ تا با هم بشه هم میگم بکنن مرگ یبار شیون یبار حوصله ندارم بخدا هی برم هی ۱۰ روز ۱۰ روز گشنه بمونم

آره الان رفتم دیدموای من دندونم بی حس نمیشه هر وقت رفتم هر چی بیحسی زدن باز دردشو فهمیدم میگن دروغ م ...

نه همه رو عمرا با هم چون سخته نمیتونی چیزی بخوری 

منم از دردش میترسم نمیدونم بی حس میشه یا نه الان استرس گرفتم میخام یکی دو ساعت دیگه برم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من یدونشو کشیدم اول گفت جداحیمیخاد بعد کشید بخیه ام نزد 2و500 گرفت

یا خدا حس میکنم شدید درد داره

من دندونای عقلم باهام کاری ندارن سالمن بجز یکی که به دندون بغلی تکیه داده ولی حس میکنم دهنم بخاطر اینا بو میده

نه همه رو عمرا با هم چون سخته نمیتونی چیزی بخوری منم از دردش میترسم نمیدونم بی حس میشه یا نه الان اس ...

دو تا دو تا ولی شنیدم میکنن 

انشالله بسلامتی بهم خبر بده حتما

یا خدا حس میکنم شدید درد دارهمن دندونای عقلم باهام کاری ندارن سالمن بجز یکی که به دندون بغلی تکیه دا ...

اصلا درد زیاد نداره  منکه درد نداشتم  اذیت نشدم خیلی راحتر از بقیه ی دندوناس بنظرم 

اصلا درد زیاد نداره منکه درد نداشتم اذیت نشدم خیلی راحتر از بقیه ی دندوناس بنظرم

آخه تو جراحی نکردی که وقتی بخیه میخوره خب قطعا اذیت میکنه درد داره من بخیمم یکم دیر میگیره

بخیه های دماغم بعد دو هفته به زور جوش خورد

[QUOTE=399631359]آخه تو جراحی نکردی که وقتی بخیه میخوره خب قطعا اذیت میکنه درد داره من بخیمم یکم دیر میگیره بخیه های ...[/QUOTبنظرم بخیه تازه لهترم هس فک کن نزنی  بازه تا گوشت پر شه ولی بخیه جمعش میکنن زودتر جوش میخوره

یا خدا حس میکنم شدید درد دارهمن دندونای عقلم باهام کاری ندارن سالمن بجز یکی که به دندون بغلی تکیه دا ...

اول جرم گیری کن بعد کم کم خرابا درس کن بعد عقلا بکش بیرون تکی تکی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹