بچه ها هر ماه فولیکول خوب دارم اما 5 ماهه باردار نشدم آزمایشاتم هم عالیه ورزش هم میکنم هر روز. میخوام برم عکس رنگی اما آستانه دردم پایینه کجا برم با بیهوشی انجام بدم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممکنه باشه اما متاسفانه آزمایش نمیده و کلا پیگیر نیست. من این کار رو هم میخوام بکنم که وجدان خودم آسوده باشه که کوتاهی نکردم هر کاری از دستم براومده انجام دادم
اول شوهرت رو بفرست آزمایش سالم بود بعد برو عکس رنگی، چون میگی سقط داشتی شاید شوهرت ضعیف بوده که سقط ...
ممکنه همین باشه. البته توی پنجره باروری یعنی روزای 12 تا 22 سیکل هم کلا دو بار اقدام داریم و شوهرم بیش تر از اون حاضر نیست. اما آزمایش نمیده و کلا کاری نمیکنه من بخاطر اینکه میگم نکنه گرفتگی لوله باشه و بعدا پیشیمون بشم که پیگیری نکردم میخوام برم عکس رنگی