2777
2789

بچه ها هر ماه فولیکول خوب دارم اما 5 ماهه باردار نشدم آزمایشاتم هم عالیه ورزش هم میکنم هر روز. میخوام برم عکس رنگی اما آستانه دردم پایینه کجا برم با بیهوشی انجام بدم؟

من ابن سینا انجام دادم 

روز اول پریودی زنگ بزن وقت بگیر 

بهت میگن چه انتی بیوتیکی هم استفاده کنی 

البته به نظرم اگر سنت زیر ۲۵ شش ماه دیگه هم صبر کن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابن سینا انجام دادم روز اول پریودی زنگ بزن وقت بگیر بهت میگن چه انتی بیوتیکی هم استفاده کنی البته ...

ممنونم الان روز سوم هستم یعنی دیر شده؟ شما بعدش اقدام کردید؟ 

کمی تحمل کن خود به خود باردار میشی خودتو دست این دکترا نده خود این سوزنا عوارض داره

آخه فروردین یه سقط داشتم میگم شاید باعث گرفتگی لوله شده باشه حالا من هرچی اقدام کنم تا لوله گرفته باشه چه فایده ای داره؟

ممنونم الان روز سوم هستم یعنی دیر شده؟ شما بعدش اقدام کردید؟

نه دیر نشده زنگ بزن وقت بگیر .

من یکبار روز هفتم رفتم 

یکبار روز نهم

فقط مهمه  از چند روز قبل عکس رابطه نداشته باشی و انتی بیوتیک بخوری 

من لوله ام بسته اس و باردار نمیشم

شما که میگی  سقط داشتی حتما همسرت بره مرکز ناباروری از اسپرم بده 

خب شاید مشکل از شوهرته

ممکنه باشه اما متاسفانه آزمایش نمیده و کلا پیگیر نیست. من این کار رو هم میخوام بکنم که وجدان خودم آسوده باشه که کوتاهی نکردم هر کاری از دستم براومده انجام دادم 

اول شوهرت رو بفرست آزمایش سالم بود بعد برو عکس رنگی، چون میگی سقط داشتی شاید شوهرت ضعیف بوده که سقط ...

ممکنه همین باشه. البته توی پنجره باروری یعنی روزای 12 تا 22 سیکل هم کلا دو بار اقدام داریم و شوهرم بیش تر از اون حاضر نیست. اما آزمایش نمیده و کلا کاری نمیکنه من بخاطر اینکه میگم نکنه گرفتگی لوله باشه و بعدا پیشیمون بشم که پیگیری نکردم میخوام برم عکس رنگی 

نه من مشکلم خاصه شما که باردار میشی احتمال زیاد مشکل لوله نیست

با بیهوشی دیگه هیچ دردی نداشتید؟ مشکل برای خودت خاصه برای خدا خاص نیست انشاءالله گره گشایی بشه 

با بیهوشی دیگه هیچ دردی نداشتید؟ مشکل برای خودت خاصه برای خدا خاص نیست انشاءالله گره گشایی بشه

مرسی از دعای قشنگت 

نه هیچ دردی 

درواقع خواب اور میزنن بیهوشی نیست و راحته

ممکنه همین باشه. البته توی پنجره باروری یعنی روزای 12 تا 22 سیکل هم کلا دو بار اقدام داریم و شوهرم ب ...

انشاالله بزودی باردار میشی 

ولی یکی از علل اصلی سقط و بارداری پوچ ضعف اسپرمه 

پیگیری کنین