2777
2789

من خودم ی یار سر کلاس گوشیم هی پیام میومد ازون گوشی نوکیا صدا بلندا، آقا استادم گفت کیه هی پیام میده منم گفتم ایرانسله استاد گفت گوشیتو بیار بذار رو میز من از خجالت آب شدم گذاشتم اونجا رو ویبره بود لامصب ویبره ش از خودش صداش بلند تر بود استاد برگشت بهم گفت ایرانسل زنگ میزنه کللس منفجر شد😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ک خوبه 

من ی بار افناده بودم رو دور خنده از اول تا اخر کلاس جلو چش استاده نیشم باز بود

بعد حالا نه با دوستما!!

تنهایی!

فک کن تنهایی واسه خودم میخندیدم خیلی ضایع بود

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍

ی بارم امتحان کتلی آزمایشگاه داشتیم، من فک کردم عملیه لباس آزمایشگته پوشیدم رفتم تو کلاس دیدم همه با لباس عادی نشستن دارن منو با تعجب نگاه میکنن وای خیلی بد بود اون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍

من چندبار جلوی یکی از پسرای کلاسمون خوردم زمین😑چندوقت پیشم داشت درباره زمان اراعه تو تل ازم میپرسید میخاستم بگم هر،وقتی خودت اعلام کردی اشتباه تایپ کردم خر وقتی خودت اعلام کردی😆🤚کلا خودمو نابود کردم دارم دعا میکنم دانشگاها بازنشه

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤

منم دوره دانشگاه سوتی زیاد داشتم،یه بار خواستم برم پای تخته چیزی بنویسم پام گرفت به کیفم افتاد،در کیف لوازم آرایشمم باز بود،اون موقع مثل الان آرایش خیلی باب نبود،لوازم آرایشم ریخت کف کلاس،اسپری تق تق رفت گوشه وایساد،یه پسر از زیرپاش پنکک خرد شده جمع نیکرد،یکی در رژ رو میذاشت،عکس سه در چهار تمام خانواده نمی‌دونم چرا ریخته بود کف کلاس، کلا دانشگاه من انبوه خاطراته

ی بارم امتحان کتلی آزمایشگاه داشتیم، من فک کردم عملیه لباس آزمایشگته پوشیدم رفتم تو کلاس دیدم همه با ...

خوب بود. وای بچه ها افتادنامون وقتی کفش پاشنه بلند میپوشیدیم واااای من خیلی تباه بودم رو یه پسره کراش داشتم ببین ده بار جلوش افتادم خلاصه فهمید من دست و پا چلفتی ام همیشه فرار می‌کرد ازم 😁😁