2777
2789
عنوان

پریودم عقب افتاده

291 بازدید | 22 پست

خانما ترو خدا کمکم کنین برای اولین بار هس پریودم ۱۰ روزی عقب افتاده پیش گیری داشتیم با کاندوم یعنی ممکنه باردار باشم؟ضمنا من اخیرا ۱۰ کیلو وزن کم کردم نمیدونم ربطی داره یا نه 

کاهش یا افزایش وزن تاثیر داره روی هورمونها و دوره پریود

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم مثل شماست. یه بی بی چک خریدم فردا تست کنم.😥

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم عقب انداختم دوماهه هرچیم بی بی زدم منفی بود کلی هم داروگیاهی استفاده کردم نمیشه ک نمیشه☹️

برو دکتر بهت امپول پروژسترون بده 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
منم عقب انداختم دوماهه هرچیم بی بی زدم منفی بود کلی هم داروگیاهی استفاده کردم نمیشه ک نمیشه☹️

عزيزم ١٠٠ گرم جعفري تازه رو خورد كن ي ليوان اب جوشيده بريز روش در شو بزار بعد ٥ مين بخور بي برو برگرد پري مياد

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
آره میخواستم امتحان کنم الان گفتی یادم اومد الان اینم امتحان میکنم ببینم چی میشه 😢 خداخیرت بده❤️

🙏🏻😘

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
عزيزم ١٠٠ گرم جعفري تازه رو خورد كن ي ليوان اب جوشيده بريز روش در شو بزار بعد ٥ مين بخور بي برو برگر ...

واقعا؟من دیشب و امروزم زعفرون خوردم ولی بازم خبری نیست