2777
2789
عنوان

پریودم عقب افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 22 پست
آبشو بخورم یا کلا بخورمش؟

ابشو ميتوني در كنارش سه روز پشت سر هم روزي دوتا ال دي هم بخوري پري صد در صد مياد البته اگه باردار نباشي

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ١٠٠ گرم جعفري تازه رو خورد كن ي ليوان اب جوشيده بريز روش در شو بزار بعد ٥ مين بخور بي برو برگر ...

عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دیشب این جعفری رو درست کردم خوردم امروز پریود شدم واقعا ممنون عزیزم 

عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دیشب این جعفری رو درست کردم خوردم امروز پریود شدم واقعا ممنون عزیزم 

فدات شم منم با همين روش  پري مياد 😘😘🙏🏻

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.