الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان تهرانم ولی اون پنج سال پیش رشت بودم انجام دادم
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ممنون از وقتی ک گذاشتی گلم من دیگه خسته شدم از موهای صورتم بعد از اصلاح صورتم پر از جوش میشه ...
وای زودتر لیزرو انجام بده،راحت میشی بخدا،اصلا انگار باری از دوشت برداشته میشه،دیگه یه مهمونی میخوای بری ،یا اصلا روزمره از خونه بیرون میری رااااحتی،اعتماد به نفس آدم زیاد میشه اصلا
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
آره الان تو فکرش رفتم فقط باید دنبال دکتر خوب باشم شیراز کسی رو نمیشناسید؟؟؟
شیراز نه متاسفانه
متخصص پوست اگه انجام بدن مطمئنه کارشون ولی گرون میگیرن
صورت رو که راضیم ،بدن رو هم تا الان دو جلسه رفتم ،بنظرم بد نیست تا الان هم کلی رشد موها کم شده