2777
2789
عنوان

کیا رفتن لیزر؟ بی حسی زدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
من شمالم دستگاشم الکساندر، من انجام دادم، شاید الان بالا رفته باشه قیمتش ولی تا قبل عید بیکینی و زیر ...

منم دستگاه الکساندر پرسیدم 150 تهرانم، عزیزم خوبه دستگاش؟؟ نتیجه گرفتی ؟؟

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دستگاه الکساندر پرسیدم 150 تهرانم، عزیزم خوبه دستگاش؟؟ نتیجه گرفتی ؟؟

اره خیلی خوبه، فقط اشتباه منو نکن شیو نکن در طول لیزرت فقط قبل روزی که قراره بری لیزر شیو کنی خیلی خیلی زودتر نتیجه میگیری 

۸ جلسه،نه هیچ لکی نموند،البته یه کرمی هم بهم داده بود هر بار بعد از لیزر باید میزدم،خود متخصص پوست ا ...

ممنون از وقتی ک گذاشتی گلم 

من دیگه خسته شدم از موهای صورتم بعد از اصلاح صورتم پر از جوش میشه حاظرم مو داشته باشه ولی جوش نزنه 

تمام من برای تو ♥️تویی که جان من شدی 
تهرانی؟اگه اره معرفی میکنی

الان تهرانم ولی اون پنج سال پیش رشت بودم انجام دادم 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ممنون از وقتی ک گذاشتی گلم  من دیگه خسته شدم از موهای صورتم بعد از اصلاح صورتم پر از جوش میشه ...

وای زودتر لیزرو انجام بده،راحت میشی بخدا،اصلا انگار باری از دوشت برداشته میشه،دیگه یه مهمونی میخوای بری ،یا اصلا روزمره از خونه بیرون میری رااااحتی،اعتماد به نفس آدم زیاد میشه اصلا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وای زودتر لیزرو انجام بده،راحت میشی بخدا،اصلا انگار باری از دوشت برداشته میشه،دیگه یه مهمونی میخوای ...

آره الان تو فکرش رفتم 

فقط باید دنبال دکتر خوب باشم 

شیراز کسی رو نمی‌شناسید؟؟؟ 

تمام من برای تو ♥️تویی که جان من شدی 
وای زودتر لیزرو انجام بده،راحت میشی بخدا،اصلا انگار باری از دوشت برداشته میشه،دیگه یه مهمونی میخوای ...

موهای صورت منم زیاده سیاهم هست یعنی هردفعه میرم وکس هفته بعد درومده بند که خیلی زودتر

آره الان تو فکرش رفتم  فقط باید دنبال دکتر خوب باشم  شیراز کسی رو نمی‌شناسید؟؟؟

شیراز نه متاسفانه

متخصص پوست اگه انجام بدن مطمئنه کارشون ولی گرون میگیرن

کدومش نتیجش بهتر بود؟؟

صورت رو که راضیم ،بدن رو هم تا الان دو جلسه رفتم ،بنظرم بد نیست تا الان هم کلی رشد موها کم شده